• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankada calisanlar bi bakin lutfen

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
İsbankasi operasyon destek kismi maasi,imkanlari vs...hakkinda bilginizz varsa paylasir misiniz??? Sanirim yukselme olmuyormus,3ayda bir ikramiye,sodekso varmis..ama kimisi bankada calisan 1ay tek 1ay cift maas alir diyor..hic bi bilgimde yokk...bilgilendirirseniz cok makbule gecicek :)

Operasyon destek kısmı sanırım call center.

Ben pek sıcak bakmıyorum ama yükselme yok demek haksızlık olur. Eğer yapmak istediğin iş buysa İş Bankası iyi bir başlangıç olur.

Bankalarda şunu gördüm ben, en azından stajımın sonunda. Eğer elinden geleni yapar, gerçekten üstlerinde iyi ilişkiler kurarsan yükselebilirsin. Ama bu dediğim Call Center biriminde nasıl gerçekleşir, bilemiyorum.

Maaş olayını ise hiç bilmiyorum. :S

iş bankası personeli 3 ayda 1 cıft maaş. senede 1 temettü yaklaşık 1,5-2 maaş... (4 maaşa kadar derler ama ben 2 nın uzerıne cıktıgını hıc gormedım.)başlangıç ıcın güzel banka.
sodexo günlük 10 kusurdu galıba... benım en sevdıgım yonu özel sağlık sıgortası estetık dışı herseyı yüzde yuz karşılıyor, başka hıcbır kurumda gormedım.. kendı adıma sadece o yonu ıle harıkaydı..

Arkadaslar hic mi bileniniz yok??burda cok bankaci oldugunu dusundugum icin danismak istedim...modyad arkadasin yazdiklarinin haricinde bu kadar mi??

Ben oranın genel müdürlüğünde çalışmıştım ve birkaç proje için şubelerle görüşmüştük. Çalışanlar genelde maaşların düşük olduğunu ve iş yüklerinin çok fazla olduğunu söylüyorlardı ancak operasyon kısmı satış kadar sıkıntılı değil sanırım.

Yükselme şansının olmaması ile kast edilen de yanlış hatırlamıyorsam bazı bölümlerin kariyer yolunun kapalı olmasıdır yani 15 yıl da çalışsanız aynı pozisyonda kalıyorsunuz. Bunu göze alarak başlayın derim.

Ben oranın genel müdürlüğünde çalışmıştım ve birkaç proje için şubelerle görüşmüştük. Çalışanlar genelde maaşların düşük olduğunu ve iş yüklerinin çok fazla olduğunu söylüyorlardı ancak operasyon kısmı satış kadar sıkıntılı değil sanırım.

Yükselme şansının olmaması ile kast edilen de yanlış hatırlamıyorsam bazı bölümlerin kariyer yolunun kapalı olmasıdır yani 15 yıl da çalışsanız aynı pozisyonda kalıyorsunuz. Bunu göze alarak başlayın derim.[/QUOTE]
Cok tskederim bilgilendirdiginiz icin....:)

Back