Bankada calisanlar bakabilirmi????

Serwel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
1.288
157
163
Fransa
Merhaba...
Yurt disindan dovizle hesaba para gonderildiginde komisyon nekadar kesiliyor acaba...
Kafamdaki soru 15 gun hesapta kalsa komisyon alinmadan cekilebiliyormu....komisyon odemeden cekilmesi mumkunmu???
Kafaya baya taktim arastirmalarimda bir sonuca ulasamadim...

Oranını falan bilmiyorum da igarantiden baktım.
11700 euro için 58 euro kesinti olmuş.
Kesinti otomatik yapılmış.

Yillar once para hesaba geldiginde dovizle odemede kesinti oluyordu tl odemesinde yoktu...15 gun hesapta kalsa (islettikleri icin) kesinti olmuyordu ana para alinabiliyordu halen o sistem varmi acaba...

hesaptan hesaba gelirse gönderen kişi yurt dışındaki bankanın tarifesine gore ücret öder. hesabınızdan parayı geldiği gün çekmezseniz komisyon ödemeden alırsınız.
western union, moneygram gibi yollar var. paranın tutarına ve gönderilen ülkeye göre ücret değişiklik gösterir. pahalı bir yoldur. Ama para anında gelir. gönderirken ücret alınır. siz teslim alırken ayriyeten sizden komisyon alınmaz.

ayrıca bankadan bankaya uygulama farklıdır .tavsiyem bankalardan bilgi alın.

Westeunion ile gönderim olursa siz komisyon ödemezsiniz.sizin hesabınıza gönderin olursa 21 gün bekleme süresi oluyor yabancı para ödemede tl de olmuyor .siz göndermek isterseniz örneğin abd 20 bin usd 150 usd masraf alıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…