• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankaclk snavlar

bankalar sürekli eleman çıkartıyor bir tanıdığımız yıllarını verdi işten çıkartıldı
onları gördükten sonra bankacılıkla ilgili araştırma yapmıyorum...
bu sene alım olmaz çünkü yıllarını vermiş elamanları bile çıkartıyorlar.:1closedeyes:

banka sınavını kazandım ve diğer işimden istifa ettim hem de süper bi işti,banka kalıcı ya güyaa,3-4 ay geçtikten sonra da topluca işten çıkarıldık tavsiye etmiyorum bankaları ayrıca büyük risk,diğer işimden istifa ettiğime çok pişmanım....

napıcak nasıl calısıcak bı fıkrım olsun benımde hıc boyle bı sınava gırmedım
kardesın nasıl calısıcak ?

şuan hala okuyor zaten yani öyle çok zor olcağını düşünmüyoruz.5 başlık altından 3 ders seçip test şekinde olacakmış.sanırım 30ar soru varmış her dersten.ingilizce zor olucak diyorlarmış.yani özel olarak bir çalışma yapmayacak bilgi sınavı için.

benım ıngılızceden en ufak bı tereddutum yok kendım ıcın ama ben muhendısım yanı ne hukuk ne ekonomı gordum :((

o zaman matematik yap sende güzelim istatistikte biliyorsundur.iibf de yüksek lisansmı yapıyorsun?ekonomi ye giriş görmedinmi yüksek lisansta?

gordum ekonomıye gırıs ama bısey hatırlamıyorum
bılg muhendısıyım uzerıne mba yapıyorum canım ben. Ama daha cok reklamcılık ve pazarlamaya egıldım

hımm anladım...o zaman en iyi sen biliyorsun eksiklerini.spk düzeyinde değil sınav.şu 3-4 günde ne bakabiliyorsan bak öyleyse...sınavda başarılar canım.

Bende bunu anlamıyorum,mühendislik eğitimi aldıysan ne işin var müfettişlikte?

ınsanların hakkına girmek bu başka bişe değil,kul hakkı tamamen

Arkadaşlar Meraba.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.Halk Bankasının açmış olduğu sınava "Servis Görevlisi" için müracaat ettim.Sınavda Maliye,Hukuk,Muhasebe ve ıng.sorulacakmış.Hangi kitaba çalışmamı önerirsiniz.Tecrübesi yada bu konuda duyum almış arkadaşlar,ACıL cevabınızı bekliiyorum.Neyi önerirsiniz?Ayrıca sınav 21Kasımda,az kaldı:(.Çalışmadan,en azından şöyle bi kitaba bakmadan girmek stemiyorum.Eğer öyle olursa silahsız savaşa girmek gibi olur diye düşünüyorum,girmeden kaybetmiş sayıyorum kendimi:(

Back