• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık ve sigortacılık

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar Celal bayar Bankacılık ve sgortacılık 2013 mezunuyum..Ekim ayında açıköğretime geçip 4 yıllığa tamamlıycam.Sizce hangi bölüme geçmeliyim ve ya geçmemeliyim az çok bilgisi olan yazabilir mi?

Kızlar Celal bayar Bankacılık ve sgortacılık 2013 mezunuyum..Ekim ayında açıköğretime geçip 4 yıllığa tamamlıycam.Sizce hangi bölüme geçmeliyim ve ya geçmemeliyim az çok bilgisi olan yazabilir mi?

ben de işletme mezunuyum aöften de üstünü tamamladığıma bin pişman oldum eğer bu bölümün önlisanstan ataması varsa sakın tamamlama kpssye gir çünkü lisans çok zor ben önlisanstan hiç çalışmadan 78 aldım lisanstan 65 aldım. Şimdiki aklım olsa önlisanstan atanır sonra çalışırken tamamlar maaşımı öyle yükseltirdim ama çok geç.

Canım ben kpss ye girdiğimde önlisansa yani okuyor olucam yani hani yüksek puan alırsam önlisanstan atanabilirim belki bide bankacılık ya özel yani hep devlet banklarıda kendi sınavından alıyor :( kpss için şansım ne kadar hiç bilmiyorum araştırma safhasındayım..

Back