Bankacılık ve sigortacılık-2014 KPSS

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Bankacılık ve sigortacılık 2013 mezunuyum celal bayardan..Ekim ayında diplomamı alıp açıktan 4 yıllığa geçiş yapıcam.Siz hangi bölüme geçmemi tavsiye edersiniz?Ve eylülde gireceğim önlisans ortaöğretm düzeyindeki Kpss sınavında memur olma şansım ne kadar?Lütfen bir bilgisi olan varsa iyi kötü bişeyler yazsın..

Bankacılıktan devam etme cnm da naparsan yap yani o kadar.Kpss düşünüyorsan 4 yıllıktan iktisat bölümüne geçiş oluyorsa ona geç derim yoksa bankacılık devam edersen 4001 beklemek zorunda kalırsın.

Sağol canım bende iktisat düşünüyordum ama 4001 ne oluyor:) kpss hakkında hiç ama hiçbir fikrim yok ;(

ben de seneye aynı bölümden mezun olucam sırf önlisans mezunu olmak için seçmiştim zaten.
Diploma olmadan kpss başvurusu yaparlar mı sadece mezuniyet tarihini göstersek? önlisans değil de ortaöğretimden girmek istemem

Banka ve sigorta onlisans yeni mezunum ve kpssye basvuruda bulunucam fakat diplomam henuz elime gecmedi sinav basvurum kabul olur mu kizlar bilgisi olan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…