bankacılık ve sigortacıkıl - lojistik- dış ticaret- işletme yönetimi sizce hangisi .?

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
slm kızlar tercih yapıcam ama meslek lisesi mezunuyum ve okul puanım çok iyi büyük ihtimal ilk sıradak biyere yerleşicem ama sınav puanıyla değil geçiş hakkımı kullanıcam özel üniversite yüzde yüz burslu düşüyorum sizce hangi bölüm hangi okul.?

aydın ünv ? bahçeşehir ünv? bilgi üniv? kadir has ?

dış ticaret? lojistik? işletme yönetimi? sivil havacılık ulaştırma hizmetleri? bankacılık ve sigortacılık?

ben dıs tıcaret meznuyumm bızım zamanımızda hazırlık yoktu bu bolumun sımdı bııldgıım kadarıyla hazırlıkta koymuslar super bı bolum dılını acayıp gelıstırdın mı onu acık bı meslekk bence dıs tıcaret derım...:82:

cnm ya benim aklım aslnda bankacılıkta. ama bu bölumlerin hepsınde hazırlık var ama bolum ıng değil sadece bilgi unv dış tic ve lojistik ing

Sosyal, konuşkan bir insansan ve dilimi geliştiririm diyorsan ben dış ticaret derim.Okuldan da iyi bir derecen olursa önün çok açık olur.

dış ticaret olursa bilgi olucak büyük ihtimal ve bölüm ing 3 senede öğrenirim dye düsşünyrm ?

burslarla ilgili okulun kendi yönetmeliklerini tek tek okumalısın cnm :) bölüm olarak ta dış ticaret ve lojistik ikisinden birini muhakkak tercih et derim.ingilizce hertürlü ögrenmen gerek zaten bu bölümlerde.hakkında hayırlısı olsun

Hazırlıkta zaten öğrenirsin ingilizceyi ben de kendimde öyle olur diye düşünüyorum çünkü .Özel üniversiteler dil öğrenimine çok önem veriyor zaten.

okul yönetmeliklerine baktım onla ilgili bişe yazmıyo ama forum sitelerinde hazırlıkta kalınca giidiyo yazmışlar çok kararsız kaldım.. bilgide bölüm ingilizce ondan orasını istiyorum zaten 2 senelık okucam bari iyi biyer olsun ve ingilizce olsun istiyorum özelde burslu okuyan yokmu hiç?

Ben bu yıl giricem özele tam burslu belli şimdiden ve hazırlıkta kalınca bursun kesilir en azından benim gidiceğim üniversitede öyle kadir has bahçeşehir ve diğeriindede öyledir diye düşünüyorum bu yıl ilk defa mı girdin sınava?

ben bilgi düşünüyorum ilk sıraya sonra bahçeşehir kadir has . bu sene ikinci girişim geçiş hakkımı kullancam okul puanım 485 yerleşirim diye düşünüyorum ama şu hazırlıkta kalma korkutuyo benı

boşver aydını zaten orası iyi bi yer değil kadirs has bilgi güzel üniversiteler ama bilgi derim ben 485 le 4 yıllık olmuyo mu olması lazım ya :/ 485 yüksek bi puan baya hatta

bence bankacılık oku yani ilerde iş imkanı açısından iyi bir bölüm
4 yıllığa da tamamlarsın daha iyi olur
ama burs konusunu bilmiyorum ya:26: umarım hayırlısı olur hakkında

Son düzenleme:
aa doğrudur ben bilmiyorum bu meslek lisesi mevzularını ama hep mağduruz diyolardı bence değillermiş millet bilgi de okuyabilmek için bir de tam burslu bi taraflarını yırtıyo çok iyi olmuş seninde girebilmen dil olayını sorun etme bence zaten hazırlıkta sadece dil e odaklanırsın öğrenirsin olmadı ek takviye alırsın ama benim çoğu arkadaşım hazırlıkta öğrendi ingilizceyi asıl önemli olan diğer 4 yıl ordada sınıfta kalınca burs kesilme olayı var :/ ben de onu düşünüyorum belli bi ortalama tutturmak gerek her yıl sanırım 3 tü ama üniverditesine göre değişir

valla hakkımızda hayırlısı burs kesilirse devam etme gibi bi durumum yok çunku beni en çok korkutan hazırlık. peki herhangi bir harç oduyomuyuz

harç yok diye biliyorum zaten burslu okuyosun harç olmaz

meslek liseliler geçiş yaparken puanın yanında mezuniyet yılı ve doğum tarihi de önemli değil mi?
bu yıl mezun olmuş sizin gibi yüksek okul puanı olanlar tam bursluları tercih ederse açıkta kalabilirsiniz o yüzden dikkatli tercih yapın derim.
burs konusu da üniden üniye değişiyor. kimisi ortalama 2 veya 1.8in altına düşerse bursu kesiyor kimisi okul süresince bursu kesmiyor ama diyelim siz hazırlık dahil 3 yıl okudunuz ve okulu uzattınız o zaman 3. yıldan sonra para ödemeniz gerekiyor burssuz gibi.
istediğiniz okulun sitesinde yazar bunlar mutlaka.
benim bildiklerim bunlar:26: yanlış olduğum bi konu varsa kusura bakmayın:26:

evet önemli ama bölümlerin puanları 250 350 arası değişiyor benim puanım 485 yani şansım olduğunu düşünüyorum ama bu burs işi beni kokutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…