aa doğrudur ben bilmiyorum bu meslek lisesi mevzularını ama hep mağduruz diyolardı bence değillermiş millet bilgi de okuyabilmek için bir de tam burslu bi taraflarını yırtıyo çok iyi olmuş seninde girebilmen dil olayını sorun etme bence zaten hazırlıkta sadece dil e odaklanırsın öğrenirsin olmadı ek takviye alırsın ama benim çoğu arkadaşım hazırlıkta öğrendi ingilizceyi asıl önemli olan diğer 4 yıl ordada sınıfta kalınca burs kesilme olayı var :/ ben de onu düşünüyorum belli bi ortalama tutturmak gerek her yıl sanırım 3 tü ama üniverditesine göre değişir
meslek liseliler geçiş yaparken puanın yanında mezuniyet yılı ve doğum tarihi de önemli değil mi?
bu yıl mezun olmuş sizin gibi yüksek okul puanı olanlar tam bursluları tercih ederse açıkta kalabilirsiniz o yüzden dikkatli tercih yapın derim.
burs konusu da üniden üniye değişiyor. kimisi ortalama 2 veya 1.8in altına düşerse bursu kesiyor kimisi okul süresince bursu kesmiyor ama diyelim siz hazırlık dahil 3 yıl okudunuz ve okulu uzattınız o zaman 3. yıldan sonra para ödemeniz gerekiyor burssuz gibi.
istediğiniz okulun sitesinde yazar bunlar mutlaka.
benim bildiklerim bunlar:26: yanlış olduğum bi konu varsa kusura bakmayın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?