• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık nasıl öğrenilir ve nasıl sevilir?

rudecute

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
3.571
2.543
333
Kızlar merhaba. Özel bir Bankaya yeni başladım eğitim birti 3 gün oldu gişedeyim. Bugün gişe başına oturdum aman Allahım neye düştüm ben dedim. Sürekli bir evrak işleri hiç boş kalmıyor, müşteri sabırsız, şefle diğer görevli soruların birine cevap verse birine vermiyor. Operasyonel işlemler fazla bir sürü şey. Tek sevindiğim nokta kasam tuttu.

Kızlar bu iş nasıl öğrenilir? En önemlisi bu iş nasıl sevilir? Şef sürekli hızlı ol her şeyi yap diyor. Bas bas ananın karnında mı öğrendin diyesim var da demiyorum.

Merhaba ne durumdasiniz bilmiyorum.
6. Senemi gisede dolduruyorum subatta eger bekarsaniz ev gecindirme derdiniz yoksa basin istifayi cikin daha iyi günler bu günler wc ye kalkamaz,su içemez ustune o kadar nakit riskle birde kredi karti basta olmak uzere her ürünü satmani isterler

Merhaba ne durumdasiniz bilmiyorum.
6. Senemi gisede dolduruyorum subatta eger bekarsaniz ev gecindirme derdiniz yoksa basin istifayi cikin daha iyi günler bu günler wc ye kalkamaz,su içemez ustune o kadar nakit riskle birde kredi karti basta olmak uzere her ürünü satmani isterler

Merhaba istifa ettim işten. Gerçekten çekilecek çilesi yok. İş yükü çok fazla ve stresi beni bitirdi. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba istifa ettim işten. Gerçekten çekilecek çilesi yok. İş yükü çok fazla ve stresi beni bitirdi. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun insallah bende Bir gun daha iyi bir is bulup basarim istifayi

Back