Ne güzel sıcak yer
kışın da hava sıcak değil mi orada?
Bir de, KKTC'de genel müdürlük yok değil mi çalıştığınız bankaya ait, şubede çalışıyorsunuz yani.
yabancı dilim ve SPK lisanslarım ve farklı sertifikalarım var elbette.
Yanlış değilsem KKTC'de de bu belgeler isteniyor. Değil mi? SPK'nın sınavlarına gene Kıbrıs'ta mı girmiştiniz? Yoksa Türkiye'de olduğunuz dönemde mi?
Bir de, çok özel değilse Kıbrıs'a kendi isteğiniz ile mi gittiniz yoksa eşinizin/ailenizin tayini, vb. gibi bir nedenden dolayı mı?
iyi bir eğitim ve sonrasında da çok çalışma gerektiriyor
Kesinlikle hemfikirim bu konuda sizinle. Hazır bir bankacı hanım daha bulmuşken size de bir iki soru sorayım
Mesleğe yeni adım atacak bir kardeşinize ne önerirsiniz, bu meslekte başarıyı yakalayabilmek için? Sonuçta tecrübeli bir bankacısınız
Bir de, üniversitede iken bir kadın hocamız "Bankacı olacaksanız, iki kilo fazlanızın bile olmaması lazım" gibi bir laf demişti. Bunun doğruluk payı nedir, ve devlet bankaları ile özel bankalar arasında bu durum açısından bir fark var mı? Yani özel bankalar görünüşe vb. daha mı çok dikkat ediyor?
(Bunu sorma sebebim ise şu an için, her ne kadar bir kilo verme sürecine girsem de, hala fazla kilolu olmam ve şu anda işe başlama durumum olduğu takdirde, fazla kilolarım ile işe başlamak durumunda olmam. )
Görünüş ne kadar önemli bankacılıkta, ve nelere dikkat etmem gerekiyor bankada çalışacaksam eğer görünüş olarak?
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ne demek, teveccühünüz...
(Kadınların birbirine köstek değil, destek olması taraftarıyım
eğer biz birbirimize destek olmazsak, kimse bize tam anlamı ile destek olmaz. Kadınlar zor zamanlarda birbirine yardımcı olmalı ve güzel zamanlarda da birbirini destekleyebilmeli, bence, haset ve/ya kıskançlık duymak ya da rakibinin kuyusunu kazmak yerine. Onlar yapabiliyorsa biz de yapabiliriz, ve biz birlikte iken daha güçlü ve güzeliz...
Bir tebrik veya övgü, söyleyenin mertebesini, mevkisini, rütbesini azaltmaz; tersine gönül kazanmayı sağlar, karşıdaki insanı sevindirir, gününün belki de daha güzel geçmesini sağlar...
Bunun farkında olduğumdan dolayı sizi tebrik etmek istedim...
)