Bankacı hanımlar rutin hayatlarına zor yetişiyorlar bence buraya vakit harcamaları biraz imkansız
muhasebeci var olmaz mi
Takiliyorum canımbaktım kimse yazmamış ben yazayım dedim. Hayır devlet kurumunda .
Siz hangi bankadasınız
canım bankacılık zor meslek gerçekten de yorucu. 8 yıldır bu sektördeyim farklı departmanlarda çalıştım merkezde dahil ama işini seversen bir şekilde başarılı oluyorsun ve mutlu da olabiliyorsun. özel sektör ile devlet biraz farklı tabi ama kota ve satış baskısını da unutmamak lazım en yorucu noktalar bence
inşallah gönlünce olur her şey canımAnladım
Bankacılık mezunuyum ben, 4 yıllık. Daha önceden Yapı kredide staj deneyimim olmuştu. Şu anda iş bakıyorum, mülakatlara falan gidiyorum... Bir banka beni 2. Mülakata çağırmıştı birkaç gün önce, ordan biraz umutluyum açıkçasıİnşallah olumlu olur da ben de bankacı olmak için ilk adımı atabilirim
Anlıyorum, siz özel bankada mı çalışıyorsunuz, sormamda sakınca yoksa hangi banka, ve işinizi severek mi yapıyorsunuz. Hangi departmanlarda çalıştınız, hangisini önerirsiniz?
Mecbur, iş olmayınca her meslek yapılıyor yazık ki, hele de bu devirde iş seçme şansımız da pek kalmadı... Bir de ben bankacılık okuduğum için benim çoğunlukla bankalarda şansım olacak gibi görünüyor.
12 yıllık bankaciyim..
İsim vermek istemiyorum.
sabah 8 de evden çıkıp aksam 7 de geliyoruz eşimde ayni bankada..
hafta içleri sosyal hayat sıfır çünkü eve gelip yemek dahi yapacak vaktin yok.
bugün şuan şu dakka buraya bir sey yazabiliyosam izinde olduğumdan
özel bir bankadayım canım ben kktc'de. yavru vatandayım yani
ben türkiye'de genel müdürlükte, operasyonda, şube ticari satış yetkilisi pozisyonunda ve şimdide yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya devam ediyorum.
Türkiye'de misiniz KKTC'de mi? Tam anlayamadım. KKTC'deyseniz şanslı olduğunuzu söyleyebilirim, zira sıcak yer
Pozisyonunuz çok iyiymiş, bu pozisyona gelmek için bayağı çalışmış olduğunuzu düşünüyorumtebrik ediyorum çok, sizi tanımıyorum tebrik etmem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama
Yabancı diliniz, sınav belgeleriniz vs var mı?
Tabii, isim vermeyedebilirsiniz, istemiyorsanız☺ ama en azından özel mi, devlet mi olduğunu söylerseniz anlattıklarınız daha net olur... Diye düşünüyorum. ☺
Şubede mi, genel müdürlükte mi çalışıyorsunuz??
Sosyal hayat 0 dediğinize göre şubedir diye düşünüyorum, ama yanlış mıyım?
Bu arada, gönderime cevap yazdığınız için ayriyeten teşekkür ederim. ❤
Evet, şubelerde iş yükü daha fazla maalesef...özel bankadayim canım,
son 4 yıldır genel mudurlukteyim
şubeye nazaran daha iyi tabii
Anlıyorum, her mesleğin kendine göre zorlukları var tabii... Ama bankacılık ekstra zor ve stresli bir meslek.ama yine de bilmiyorum zor meslek..
yukselme sinavlari cok cok zor..
hatta yukselmek en zor bizde maalesef
yavru vatandayım şimdi
yabancı dilim ve SPK lisanslarım ve farklı sertifikalarım var elbette.
iyi bir eğitim ve sonrasında da çok çalışma gerektiriyor
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?