- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
-
- Konu Sahibi nazlihilton
Bankacı değilim ama bildiğim kadarıyla açıklayın. Alış fiyatınız alırken kaçtı? Mesela aldığınız gün 4.65 den aldınız ve aynı dakika satmak istediniz 4.60 A satarsınız (yani daha ucuza ama hemen hemen yakın fiyata) ancak dolar son zamanlarda çok dalgalı. Demekki,yüksek fiyattan aldınız şuan daha düşüğe bozuyorsunuz. Ayrıca, bazı bankalar mesai bitiminde makası açıyorlar. Mesela normalde alış satış arası 5 kuruş filan oluyorsa, akşam geç saatte bozmak isterseniz aradaki fark 20 kuruş olabiliyor. Kar etmek isterseniz, satış fiyatının ilk alış fiyatınızdan yüksek olduğunda bozmanız lazım. Aceleniz yoksa bekletinmerhaba bayanlar hepinize hayirli bayramlar
Bilgim olmadan bisey yapmaya kalktim hesabimdaki 2000 tlye yaklasik paramla dolar almak istedim ama anlamadigim bisey var 420 usd gibi bisey hesapladi sistem. Buraya kadar anliyorum herseyi420 usd yi satmak istedigimde 1800 tl gibi bisey hesapladi yani zarar etmis olucam satarsam
Sunlardan anlayan bayanlar allah rizasi icin yazabilirmiusd almak yatirimdi güya satarken daha dusuk oldu anlamadim bisey bilenler yazarsa cok sevinirim