N natis Guru Pro Üye 7 Ocak 2011 497 89 323 İstanbul 17 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi natis #1 Merhaba kısmetse bir ev almayı düşünüyoruz.Ancak şöyle bir sorum var krediyi babam çekerse ev benim adıma olabilir mi?Emekli ya da memurun kredi çekmesinde ödeme planında bir fark olur mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba kısmetse bir ev almayı düşünüyoruz.Ancak şöyle bir sorum var krediyi babam çekerse ev benim adıma olabilir mi?Emekli ya da memurun kredi çekmesinde ödeme planında bir fark olur mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sevcan62 Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2009 877 148 333 17 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi natis #2 Tapu kime ait olacaksa kredi o kişiye verilir.Yani babanız sizin adınıza kredi alamaz.Banka eve ipotek koyacak o yüzden.
Tapu kime ait olacaksa kredi o kişiye verilir.Yani babanız sizin adınıza kredi alamaz.Banka eve ipotek koyacak o yüzden.
N natis Guru Pro Üye 7 Ocak 2011 497 89 323 İstanbul 17 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi natis #3 Kuzenimin eşi krediyi çekip evi kuzenime yaptı eş için oluyor ama babam için de olabilir gibi geldi bana kefil olaarak çekemez mi?
Kuzenimin eşi krediyi çekip evi kuzenime yaptı eş için oluyor ama babam için de olabilir gibi geldi bana kefil olaarak çekemez mi?