- 25 Kasım 2018
- 183
- 23
- 98
- 35
- Konu Sahibi SkylineStar
-
Oturduğum yer küçük bir yer gitsem başım belaya girmez mi benim söylediğim anlaşılır çocuğum var küçük bir de hamileyim korkuyorumBilemedim,avukat ya da bankaci degilim ama yerinizde olsam dogrudan polise giderdim
Ne kadar kötü bir şey biz eşimle düzgün az varsa aza kanaat eden insanlarız yani abim dediğim kişi bunu biliyor ve bizi böyle bir duruma sokuyor çok kızdım hiç uyumadım dün gece.Polise gitsem başım tamamen belaya girer belliki bunların arkası sağlam büyük adamlar .Bu şekilde komisyonla çalışanlar var. Ama bu dediğini emekliler için yapıyolar diye biliyorum. Onların maaşlarına el konamıyor diye malları da başkasının üstüne kaçırıp yüksek komisyon alıyorlar ve ödeme yapılmıyormuş. Kredi için evrak lazım sadece kimlikten bişey olucağını sanmam ama dikkat et yine de
Korkuyorum ama bana veya aileme zarar verirlerse bu adamlarKesinlikle polislik vaka bu.
Gidin bildirin.
Tamam çok teşekkür ederim kimlik kayıp ilamını nasıl veriyoruz acaba ?Adamı atayım bugün ben tekrar kimlik bilgilerimi silsin.Adamlarla konuşun kimlik bilgilerimi yokedin hiçbirşey istemiyorum sizden diyin. Malesef dolandırıcı takımı bunlarKimlik kayıp ilamı verip gittiğiniz tarihte kayıp olduğunu yazıp yeni kimlik çıkartın kimliğinizi kırın hükümsüzdür olacak herşey..
Banka dışında biryere gitmeyin.
adama yeniden. kimlik bilgilerini neden atıcam hayatım birdaha asla asla asla asla annene bile babana bile vermicen vermicen vermicen vermicen aşkım vermicen !!!! randevu slcan sabahın köründe uyanıp 50₺ yeni kimlikTamam çok teşekkür ederim kimlik kayıp ilamını nasıl veriyoruz acaba ?Adamı atayım bugün ben tekrar kimlik bilgilerimi silsin.
Kucuk yerle ne alakasi var,adamlar dolandirici belli ki. Sizin soylediginiz anlasilsin zaten,ellerindeki kimlik bilgilerinizle sizin yerinize bir suca karissalar daha mi iyi olur sizce?Oturduğum yer küçük bir yer gitsem başım belaya girmez mi benim söylediğim anlaşılır çocuğum var küçük bir de hamileyim korkuyorum
Çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Hemen yapıyımadama yeniden. kimlik bilgilerini neden atıcam hayatım birdaha asla asla asla asla annene bile babana bile vermicen vermicen vermicen vermicen aşkım vermicen !!!! randevu slcan sabahın köründe uyanıp 50₺ yeni kimlik
bu alttakini yapsan yetiyormuş bacımkısutlıyorlarmış yapamazlar bişi
Kimliklerini çaldıran yahut kaybeden kişiler kimlik bilgileri ile birlikte Türkiye Ticaret Sicili Müdürlüklerine başvurmaları ve dilekçe beyan etmeleri durumunda isimleri kısıtlılar listesine alınmaktadır.
Eki Görüntüle 2678727
Evet polise bir danışayım int araştırdım çok yapan varmış usulsüz kredi gördüm şimdiKucuk yerle ne alakasi var,adamlar dolandirici belli ki. Sizin soylediginiz anlasilsin zaten,ellerindeki kimlik bilgilerinizle sizin yerinize bir suca karissalar daha mi iyi olur sizce?
Polise gideceğim ama korkuyorum da bir şey yaparlarsa diye belliki büyük kişiler bunlarBankacıyım. Ama bu sorunun bankacılıkla bir ilgisi yok, direk hemen hiç vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?