arkadaşlar hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim.Olayı hallettik sayılır.Önce bi yanlış anlamayı düzelteyim kayın pederim krediyi kendi adına çekti çünkü biz kredi çekemiyorduk.Ama dediğim gibi bizim istediğimiz rakam sağdece 7000 tl idi.Gerisini kendine harcadı.Olayı nasıl çözdüğümüze gelince;ben ısrarla kredi çekilirken bankanın verdiği ödeme planını istedim onlarda göndermek zorunda kaldı.Veeeee karşımıza çıkan rakan 23.000 tl 3 yıllık geri ödeme ile!! kendilerine neden bizden otuzbin istediklerini sorunca verdikleri cevap onlar öyle anlamışlar.Yani arkadaşlar kısacası biz çalışmaya başlayınca akıllarınca plan yapıp bize kendi borçlarını da yüklemeye kalkmışlar.biz şuan toplamda 12.000 tl ödedik ve bundan sonra bir lira dahi ödemeye niyetimiz yok!
Arkadaşlar işin üzücü yanı insana bunu kendi babasının yapması,eşim çok üzüldü ve bana karşı çok mahçup oldu.Ama işte demekki insanın en yakını bile olsa kafadan iş yapmamak lazımmış.Ha bu arada kayın pederimin bizim için bugüne kadar yaptığı tek şey düğünde 2 bilezik takmak oldu.Yani geri kalan aklınıza gelebilecek herşeyi biz eşimle beraber yaptık.bu çekilen parada sağdece düğün masrafı içindi,içinde altın felan yok.biz bütün takılarımızı,gelinlik damatlık bohça alışverişi felan önceden yapmıştık zaten.