Banka yasal takip ihtarnamesi hakkında lütfen yardımcı olur musunuz

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.111
35
Merhabalar ,ödemesini geciktirdiğim 2 kredi ödemem vardı.23 şubatta bana mesaj geldi eğer 04.03.2024 tarihine kadar ödeme yapmazsanız yasal takip ihtarnamesi gönderilecek ,belirtilen tarihten önce ödeme yapınız diye mesaj geldi.Ben de mesajın geldiği gün bir ödememi yaptım geriye kalan diğer ödememi de bugün yaptım.ödeme yapmama rağmen yarın ihtarname gönderilir mi.lütfen yardımcı olur musunuz..

23.02.2024 de uyarı mesajı geldi ve ben aynı gün sdece bir ödeme yaptım
03.03 .2024 diğer ödememi yaptım

Eklentiler

• IMG_4027.jpeg
    IMG_4027.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 183
Merhabalar ,ödemesini geciktirdiğim 2 kredi ödemem vardı.23 şubatta bana mesaj geldi eğer 04.03.2024 tarihine kadar ödeme yapmazsanız yasal takip ihtarnamesi gönderilecek ,belirtilen tarihten önce ödeme yapınız diye mesaj geldi.Ben de mesajın geldiği gün bir ödememi yaptım geriye kalan diğer ödememi de bugün yaptım.ödeme yapmama rağmen yarın ihtarname gönderilir mi.lütfen yardımcı olur musunuz..

23.02.2024 de uyarı mesajı geldi ve ben aynı gün sdece bir ödeme yaptım
03.03 .2024 diğer ödememi yaptım
Gönderilmez zaten kredi tahsilatının son durumuna bakarak ihtar çekilir. Bugün yaptığınız ödeme için yarın bankayı arayın tahsil etmişler mi diye muhakkak teyit alın. Normalde 90 gün idari takip süreci olur. ( değişiklik olduğunu sanmıyorum). Bu süre sonunda ihtarname çekilir.

X