• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka söyleyebilir misiniz?

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Merhaba arkadaşlar benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bana yarın bir nedenden dolayı para iadesi yapılıcak ama dolar özelliği olan bir banka kartı olmalı dedi ilgili kişi .Pek anlayamadım 2 kere sormama rağmen banka işlerinden pek anlamıyorum tekrar sormakta istemiyorum.Yani bunlar parayı dolar olarak mı iade edicekler bide bana hangi bankayı önerirsiniz.Benim bir tek ziraat ve iş bankasında öğrenci hesabım var .Yardımcı olabilir misiniz? Bilmediğim için kafama çok taktım kendimi cahil hissediyorum.

dolar ozelligi olacak dediyse dolar hesabınızın baglı oldugu bir banka kartı olmalı benim anladıgım.
ama benim iş bankası banka kartım var tl yatırıyor annemler mesela 100 tl yatırsalar ben burada 30 dolar olarak cekebiliyorum. yani acaba onlar dolar yatırsa sen tl cekebilir misin onu bilmiyorum. bankanı arayıp sorman daha mantıklı olur. en dogrusunu onlar söyler

dolar ozelligi olacak dediyse dolar hesabınızın baglı oldugu bir banka kartı olmalı benim anladıgım.
ama benim iş bankası banka kartım var tl yatırıyor annemler mesela 100 tl yatırsalar ben burada 30 dolar olarak cekebiliyorum. yani acaba onlar dolar yatırsa sen tl cekebilir misin onu bilmiyorum. bankanı arayıp sorman daha mantıklı olur. en dogrusunu onlar söyler
mutlaka dolar hesabı olmalı demişler

Back
X