banka sınavlarına girmiş ve girecek arkadaşlar bakar mısınız?

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
399
688
merhabalar bugün arkadaşımın tavsiyesiyle ziraat bankasının açtığı sınava girmeye kara verdim. ama şöyle bir durum var. ilk defa banka sınavına gireceğim. bankacılık sınavları nasıldır? ne tarz sorular çıkar? verebileceğiniz püf noktaları var mı? banko görevlisine başvuru yapacağım. bu meslek hakkında bilgi sahibi olanlar da yardımcı olabilirler mi? yardımlarınız bekliyorum

bende girecem ve benmde hiçbir bilgim yok memurlar netten falanda arstrdm tambir bilgi bulamadm yardmcı olan biri bulunursa cok mutlu olurm

slm kızlar bende gireceğim ve araştırıyrum sizle ne mezunusunuz acaba hangi pozisyonda olacaksınız birbirimize yardımcı olalaım

Merhaba kızlar;

bende ziraatbankası servis görevlisisınavına gireceğim.Lisans mezujnu olarak girecekseniz genel yetenek, genel kültür ve alan derslerine çalışmanız gerekiyor.Banko görevlisi olarak sınava girecekseniz sadece genel yetenek ve genel kültür derslerine çalışmaları yeterlidir.Hepimiz için hayırlı olsun inşallah istediğim gibi yerleşiriz.

arkdslar benımde hıc bı bılgım yok memurlar nette bılgı vermıolar anlamadım bısey ben bısey sorcam lısans mezunuym ben ama banko gorevlısı sınavına mı gırsem acaba acaba servıs gorevlısı olrk mı cunku bı arkdsm dedıkı servıs gorevlısı olrk gırınce daha zor soru gelıomus bu dorumu bılenınız varmı? bır de kendı alanımızdan sorması benım ıcın cok kotu ısletme okdum muhasebe vs sorarsa unuttum bu konuda bılgısı olan varmı?

Ya ben 4 yıllık mezunuyum, bizi neden banko görevlisi sınavına almıyorlar ya? servis görevlisi sınavındaki alan bilgisi kısmı bende 0. ben nereden bilebilirim ki o konuları matematik öğr. bitirdim. off kafam karıştı((

arkdslar ben 2 yıllıktan 4 e tamamladım 2 yıllık mezunuyum aynı zamanda o zamanda mı gıremıyorum bu sınava banko gorevlısı sınavına yanı ltfen bılen varsa cvp yazsın arastırıorm bulamadım henüzz

Benimde sınacdan yeni haberım oldu ama sorular ne olucak acaba matematikten falan çıkarsa zor formüller falan ozel hesaplamalar 2 ayda çalışılmazki onlar:18:

akdslar bende servıs gorevlısı olrk basvurcam parayı nası zıraate mı yatırcaz sora bu netten basvuru nasıl olacak resım konusu son 6 aylık resım dıyor nası cekcez bırısı bunlaı ayrıntılı anlatablrmı lutfen???

bu resım olayı vs ogrendım herseyı de bu neden lısans mezunları sadece servıs gorevlısını secıyo bır alan daha var bılen varmı lısans mezunlarından cvp verırsenız cok sevınrıım arkdslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…