• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka sınavına çağrıldım acil yardım istiyorummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar cumartesi bir üniversietede sınava çağrıldım msj geldi cebime işte başvurunuz kabul edildi cumartesi bilmemne bankamız için sınava beskliyoruz üniversitemizde diye. amma hiç banka sınavına girmedim lütfen yardım edin ne sorular çıkıyor genel yetenek sınavıymış cumartesiye kadar çalışayım bari ama ne çıkcak kiiiCADIARZU

canım ben bir kere katılmıştım, aynı mı olur bilmem ama benim girdiğim sınavda hızlı olman gerekti, şekillerle ilgili sorular vardı, 3 tane şekil vermiş 4. hangisidir, 4-5 tane sayı dizmiş sonraki sayı nedir gibi...hep bu tip sorulardı. inşallah kolay bir sınav olur, başarılar dilerim sana, Allah yardımcın olsun canım...

matematik değil de mantık diyosunuz çok iimiş o zaman inş cnm ya iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .

memurlar.net ya da bankaciyiz.biz sitelerinde forumlara bakarsan denizbank sınavı ile ilgili birçok paylaşım okuyabilirsin.senin gibi birçok aday orada sınav hakkında konuşuyor.hayırlısı olsun inşallah..

evet elacım benim girdiğim sınav mantık ve hıza dayanıyodu. sen yinede margarinin dediği yerede bak canım, tekrar başarılar...:)

teşekkür ederim ama yinede bilgisi olanlardan cevap istiyorum bankada denizbank yani denizbankın sınavına girmiş arkadaşlardan yardım lütfenn

canım ben daha önce bir bankanın sınavına girdim ve kazandım ama sonra başka bir işe girdiim için tercih etmedim.
İlk sınav genel yetenekti.. görsel alğılamaya dayalı mantık soruları vardı. şu şekil aşağıdakilerin hangisinin aynısı, yada bu sayıların devamın ne gelebilir gibi sorular çokca vardı. Bu sınavın özelliği genelde 60 soru civarı oluyor ve çok kısa zamanda yapman gerekiyor, yani zamanla yarışacaksın. Sonrasında dikkat testi çıkabilir, benim girdiimde vardı, mesela şu yazıyo.. 12948580000 bunu yanına yazıyla yazılmışı var doğrumu yanlışmı diye alt alta 30 soru fln var 5dk içinde yapmalısın. Sonrada kişilik envanteri vardı.

Bu ilk yazılı sınavı geçersen muhtemelen topluca katılınan mülakata çağrılacaksın, onuda geçersen birebir mülakat :)

Başarılar diliyorum, inşallah çok güzel geçeryerimseniben

bende çağırıldım, yıldız teknikte beşiktaş kampüsünde giricem, kocaelinden gidicem, istanbullu arkadaşalar yolu tarif edrelerse çok iyi olur ...

kişilik envanteri misal 50-60 tane sorunun değiştirilip değiştirilip sorulmasıyla oluşan sınav..
özünde değişik 10 soru vardır ama hep değiştire değiştire sorarlar.
örnek verecek olursak;

sorular şu şekilde sorulur;
aşağıdakilerden hangisi sizi en iyi tanımlar.

A) Dikkatli
B) Titiz
C) Agresif
D) Hevesli

şeklinde bir soruyu ileriki sorularda şu şekilde karşına çıkarır;

hangisi seni daha az anlatır?
A)Dikkatli
B)Agresif
C)Dağınık
D)Araştırmacı

yani burada test edilmeye çalışan senin kişiliğinin ne yönde olduğu ve en önemlisi tutarlı olman yani ilk soruda seni en iyi anlatan "Dikkatli" seçeneği ise bir sonraki soruda seni en az anlatan"Dikkatli" seçeneği ise sen tutarsız bir insan olmuş olursun ve tercih edilmezsin...
Umarım yardımcı olabilmişimdir..

bende çağırıldım, yıldız teknikte beşiktaş kampüsünde giricem, kocaelinden gidicem, istanbullu arkadaşalar yolu tarif edrelerse çok iyi olur ...

Barboros Bulvarından geçen bir otobüse binerseniz şayet Sabancı lisesinin karşısında üst geçidin altında ineceksinz eğer taksimden binerseniz rumeli hisar üstü otobüsü oradan geçer tıldız teknik üniversitesi durağın adı...

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum fancy ,margarin arkadaşlara ama başka bu sınava katılmış arkadaşlar varsa onlarda paylaşımda bulunurlarsa yazsınlar lütfen.beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim ka. kişi alınacakmış bileniniz var mı şansımız nedir acaba birde 60 soru ise kaç doğruda mülakata çağırıyorlar???

kaç doğru diye bişey yok en çok doğrudan başlayarak geriye doğru çağırmaya başlarlar..
canım bak sen benim dediğim sitelere bak orada "forum" altında "özel sektör" başlığı altında denizbank sınavı hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilirsin...
burada sana pek yardımcı olamaz insanlar orada herşey sıcağı sıcağına paylaşılıyor ve sorular hakkındada konuşuluyor..ve okuduğum kadarıyla daha ne için sınav yaptıkları bile belli değil denizbankın o yüzden kaç kişi alınacağını da bilmek mümkün değil...genel bir sınav ve ihtiyaç doğrultusunda kadrolar doldurulacaktır..

Barboros Bulvarından geçen bir otobüse binerseniz şayet Sabancı lisesinin karşısında üst geçidin altında ineceksinz eğer taksimden binerseniz rumeli hisar üstü otobüsü oradan geçer tıldız teknik üniversitesi durağın adı...

çok teşekkürler...

:lepi:Bende pazar günü denizbankın sınavına gireceğim.artık hayırlısı heyecan yok:)

:lepi:Bende pazar günü denizbankın sınavına gireceğim.artık hayırlısı heyecan yok:)

başarılar cnm sen halk bankasında çıkan sorulara ulaşabildin mi ya da ulaşan varsa lütfen özelime ya da buraya yzabilir mi çok memnun olurum lütfenn.:Saruboceq:

bu gün sınava giren oldumu? en azından içeri hakkında bilgi alırdık

ela nasıl geçti sınavın? keşke konunu daha önce görseydim benim girmediğim banka sınavı yoktur heralde -tatlicadiarzu-

Back