• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka sınav sorusu için yardım edin

cileklim

♥♥
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
168
0
116
Diğer
kızlarrrrr
18 23 13 19 11 18 ? ? işareti yerine hangi sayı gelmeli
cevap= 18 bunun çözümü nasıl bilen varmı banka sınavı

Cevap=18 demişsiniz, cevabı nereden buldunuz?

18 23 13 19 11 18 ?

18-23--->5 artmış
23-13--->10 azalmış
13-19--->6 artmış
19-11--->8 azalmış
11-18--->7 artmış
18-? --->6 azalması gerekir. yani 18-6=12

bi siteden buldum yanlş işaret yapmışım bunun gibi bi kaç soru daha vardı ama neler çıkcak hiç bilmiyorum tşk ederım çözüm için ayrıca

Evet aynı o şekilde. Daha varsa beraber bakalım. Bu tür sorularda genellikle sayıları bir atlayarak incelemek lazım. Birer arayla birbirleriyle ilişki içinde olma ihtimalleri yüksek.

Son düzenleme:
aslında pek fazla örnek bulamadım bu tarzdı banka sınavına gırcem başka neler cıkar acaba sudoku tarzı vardı

Ben hiç banka sınavına girmedim, neler çıkar bilmiyorum ama bu tür mantık soruları çözmüşlüğüm çoktur. takıldığınız soruda yardımcı olmaya çalışırım.

tamam tşk ederım çözemedğim olrsa yazarım yine buna kaç gündr takılmştım çok yardımcı oldunuz opuyorumnanaktan

mantik sorusu haricinde buna benzer ne gibi sorular geliyor arkadslar bilmek isterim..

bende almanyada 6 ay is bankasinda staj yapicam..yarisini türkiyedeki is bankasindami yapsam diye düsünüyorum..ve ne gibi sorular soruyorlar merak ediyorm yardimci olursani sevinirim..

birde buradan gidip orada ise alinma imkanim yüksekmi sizce?

cnm ben girdğim banka özel banka sınavıydı orda ki sorular şekil sorusu paragraf sorusu matematik 4 işlem soru tarzıydı mesela şunun gibi (4x5)\5 hız önemli sadece bide dikkat yerimseniben

Back