bu konuda bilgisi olanlardan yardım isyitcem bankada hesap actırmak istiyorum adres teyiti icin belge veya fatura istiyorlar ben ankaradayım evliyim ikamet izmitte hala almak nasip olmadı bi turlu:) simdi ben ankarada bir bankadan hesap actırmak istesem adıma olan cep faturasını adres teyiti icin versem tabi izmit olarak geciyor adres kabul edilirmi yoksa illa bulundugunuz sehirdemi ikamet etmek gerekiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banka meselesi
- Konu Sahibi Wynonna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adres aldırmamanın cezası var biliyorsunuz değil mi?bu konuda bilgisi olanlardan yardım isyitcem bankada hesap actırmak istiyorum adres teyiti icin belge veya fatura istiyorlar ben ankaradayım evliyim ikamet izmitte hala almak nasip olmadı bi turlu:) simdi ben ankarada bir bankadan hesap actırmak istesem adıma olan cep faturasını adres teyiti icin versem tabi izmit olarak geciyor adres kabul edilirmi yoksa illa bulundugunuz sehirdemi ikamet etmek gerekiyor
Sıkıntı olmaz gibi geliyor bana banka acısından, sonucta her yerde şube var.
bu konuda bilgisi olanlardan yardım isyitcem bankada hesap actırmak istiyorum adres teyiti icin belge veya fatura istiyorlar ben ankaradayım evliyim ikamet izmitte hala almak nasip olmadı bi turlu:) simdi ben ankarada bir bankadan hesap actırmak istesem adıma olan cep faturasını adres teyiti icin versem tabi izmit olarak geciyor adres kabul edilirmi yoksa illa bulundugunuz sehirdemi ikamet etmek gerekiyor
ikameti almak çok zor bi işlem değil bence bunu tamamlamalısın.
diger ilden herhangi bir isleme gerek varmı pekiAçılın ben nüfus memuruyum :) Eşimin yanına adres aldırmak istiyorum diye nüfusa gidiyorsun. Adresini bir kaç dk içinde alırlar.
yerlesim yeri dogrulamada izmitte gorunuyorum yani evlendim ama daha yeni esimin yanına tasınmıs olabilirim:) ozel sebepler yuzunden olamazmı:)adres aldırmamanın cezasından haberiniz var mı ki? ben çalıştığım kurumda bu şekilde bana gelenleri adreslerini aldırmadıkları için çok geri gönderdim
aldırmazsanız tabi ki orada gözükürsünüz ama aldırmış olmanız gerektiğini söylüyorum bende size özel sebep bilmem ama bu bir suçyerlesim yeri dogrulamada izmitte gorunuyorum yani evlendim ama daha yeni esimin yanına tasınmıs olabilirim:) ozel sebepler yuzunden olamazmı:)
anlatamadım ben burda 2-3 ay misafirlige gelmis olabilirim bunun icin ikamet adresimi buraya aldırmama gerek olmuyor degilmi burda herhangi bir islemde gerceklestirmedim zaten benimde yerlesim yerim izmit gorunuyor eger izmitte oturmadıgım cıkarsa bunun cezası oluyormus ben kimligimide ordan cıkarttım belki burda yaptırsaydım islemi ozaman adres bilgisi farklı goruncekti herneyse yarın adres degisikligi yapıcam zaten ceza alırsam makbuzu paylasırımaldırmazsanız tabi ki orada gözükürsünüz ama aldırmış olmanız gerektiğini söylüyorum bende size özel sebep bilmem ama bu bir suç
yerlesim yerim orası gorunuyor boyle oldugunda sıkıntı yokmus cunku ben orda yasıyorum:) yarın halledicem islemleri zatenVakti zamanında 365lira ceza ödemis bir insan olarak tavsiyem adresinizi değiştirin
kuveyt turkten istiyorlar her banka farklı heraldeben hesap açtırırken hiçbişey istemiyorlar ama
Allah Allah ben açtırdım yeni hiç ikamet için belge istemediler. Ne söylediysem onu yazdılar.bu konuda bilgisi olanlardan yardım isyitcem bankada hesap actırmak istiyorum adres teyiti icin belge veya fatura istiyorlar ben ankaradayım evliyim ikamet izmitte hala almak nasip olmadı bi turlu:) simdi ben ankarada bir bankadan hesap actırmak istesem adıma olan cep faturasını adres teyiti icin versem tabi izmit olarak geciyor adres kabul edilirmi yoksa illa bulundugunuz sehirdemi ikamet etmek gerekiyor
aynen tasınıpda ikameti almamanın cezası var cunku o ev bosalıyor veya biri tasınıyor kisinin ikameti gorunmuyor hic biryerdeAdresini degistirmemenin cezasi yok ama herhangi bir yerde ikamet etmemenin cezasi var diye biliyorum ben ama? Gecen yil baya bi arastirmistim bu konuyu ve yakin zamanda bi duzenleme yapildigini, hicbir yerde ikamet etmezsen ceza aldigini okumustum. Bir yanlis mi var acaba?
hangi bankaydı kuveyt turk istiyor cunkuAllah Allah ben açtırdım yeni hiç ikamet için belge istemediler. Ne söylediysem onu yazdılar.
aynen tasınıpda ikameti almamanın cezası var cunku o ev bosalıyor veya biri tasınıyor kisinin ikameti gorunmuyor hic biryerde
Yani benim dedigim gibi? Tasindigin yere baskasi yerlesip de ikametini aldirdiginda sen otomatik olarak bosa cikiyorsun. Bu durumda da evet cezasi var. Ama oturmasan da herhangi bir yerde ikamet ediyor gozukursen problem olmuyor.
evet neticede farklı bir sehre gidip 4-5 ay orda kalanlar da var ikameti o sehre aldırmıyor kimse insanların nerede kac gun kaldıklarına dair bir kayıtda tutulmadıgına gore bu ceza ikamet adresi hicbir yerde gorunmeyenlere kesiliyorYani benim dedigim gibi? Tasindigin yere baskasi yerlesip de ikametini aldirdiginda sen otomatik olarak bosa cikiyorsun. Bu durumda da evet cezasi var. Ama oturmasan da herhangi bir yerde ikamet ediyor gozukursen problem olmuyor.
Yok. Sadece oturduğunuz ilçedeki nüfus müdürlüğüne gideceksiniz.diger ilden herhangi bir isleme gerek varmı peki
Adres cezası kalktı.
Bir de izmit nüfus ne kalabalık yaff