• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka kiralık kasaları

conconx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
206
105
103
34
Merhaba hanımlar,

Başlıktan anlaşıldığı üzere kasa kiralamayı dusunuyoruz ama banka konusunda kararsızız. Sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Halkbankasi... isbankasi.
Hangisi size uygunsa hepsinde var..

Halkbankasi... isbankasi.
Hangisi size uygunsa hepsinde var..

Evet, hepsinde var. Ama şartları farklı. Mesela iş bankasıyla gorustum , bankanın ben olmadan kasamı açma hakkı varmış ki bu çok rahatsız edici. Ziraat kesinlikle güvence vermiyor gibi...

Merhaba hanımlar,

Başlıktan anlaşıldığı üzere kasa kiralamayı dusunuyoruz ama banka konusunda kararsızız. Sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Bir bankacı olarak cevaplıyorum ki hiç bir banka istediği zaman açamaz yasak. Ama şüphe duyuyorsa kararla açılır . Çünkü içine ne koyuyorsunuz kesinlikle sizden başka kimse bilmiyot

Bir bankacı olarak cevaplıyorum ki hiç bir banka istediği zaman açamaz yasak. Ama şüphe duyuyorsa kararla açılır . Çünkü içine ne koyuyorsunuz kesinlikle sizden başka kimse bilmiyot

Simdi özel bir bankanın sozlesmesini okudum.olağanüstü hallerde( yangın deprem taşınma tadilat vs) ihbara gerek olmadan noter huzurunda kasa açılır , nakledilebilir diyor. Burda bana bi güvensizlik geliyor, haksız mıyım sizce?

Simdi özel bir bankanın sozlesmesini okudum.olağanüstü hallerde( yangın deprem taşınma tadilat vs) ihbara gerek olmadan noter huzurunda kasa açılır , nakledilebilir diyor. Burda bana bi güvensizlik geliyor, haksız mıyım sizce?
Bunun guvensizlikle alakası yokki. Evet siz ölursenizde noter huzurunda açılıyor ve hepsi not alınıyor zaten karşılıklı imzalar atılıyor. O tasinmadan önce tüm müşterilere haberler veriliyor. O şartlar orda yazmak zorunda. Kimse sizin malınıza el Koyamaz. Ama söyle bi durum var diyelim ki şube soyuldu ( çok zor bi ihtimal ) ve kasa bosaltildi ( uzun yıllar hiç olmadı ) o zaman banka size 1 lira bile vermez kasaniz için. Çünkü içinde ne var bilmiyor

Maaş anladığımız bir bankayla gorustuk herhangi birşey istemiyor. Yanı o bankada hesabınız falan olması gerekmiyormus
İşte ordan maaş aldığınız için. Banka en güvenlisidir. Noter huzurunda kasa açtırma çoook nasir bir olay. Onda da noter olduğundan yine bir şey olmaz

Bunun guvensizlikle alakası yokki. Evet siz ölursenizde noter huzurunda açılıyor ve hepsi not alınıyor zaten karşılıklı imzalar atılıyor. O tasinmadan önce tüm müşterilere haberler veriliyor. O şartlar orda yazmak zorunda. Kimse sizin malınıza el Koyamaz. Ama söyle bi durum var diyelim ki şube soyuldu ( çok zor bi ihtimal ) ve kasa bosaltildi ( uzun yıllar hiç olmadı ) o zaman banka size 1 lira bile vermez kasaniz için. Çünkü içinde ne var bilmiyor
Kasayı açmak için 2 anahtar lazım. Biri sizde. O yüzden kolay kolay soyulmaz

Biz kullaniyoruz yaklasik bes yildir. Bir kere mutlaka mevduat hesabi gerekiyor o kesin. Hemen acilan bir sey zaten sorun degil. Subemiz bir defa tasindi hicbir sorun yasamadik.Ayrica hirsizlik durumlarinda da bankalarin kasa basina verdigi bir teminat var diye biliyorum.ama kac bin tl onu bilmiyorum. Normal sartlar altinda anahtarın biri zaten sizde. En en en kötü kasa evde yastik altinda durmasindan iyidir.

noter huzurunda açılacakmış işte

içindekiler tespit edilecek ve size verilecek

tabii kasaya hani çok meşhur bezler, havlular vs koymayacaksanız; içindekilerin acil bir durumda görülmesinden neden rahatsız olursunuz onu bilemedim

bizim kasamız var; adamla gidiyorsun sen açıyorsun; alıyorsun koyuyorsun; o arkasını dönüyor

hesabın olan bir banka olursa yıllık aidat vs daha uygun oluyor

Back