Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halkbankasi... isbankasi.
Hangisi size uygunsa hepsinde var..
Bir bankacı olarak cevaplıyorum ki hiç bir banka istediği zaman açamaz yasak. Ama şüphe duyuyorsa kararla açılır . Çünkü içine ne koyuyorsunuz kesinlikle sizden başka kimse bilmiyotMerhaba hanımlar,
Başlıktan anlaşıldığı üzere kasa kiralamayı dusunuyoruz ama banka konusunda kararsızız. Sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bir bankacı olarak cevaplıyorum ki hiç bir banka istediği zaman açamaz yasak. Ama şüphe duyuyorsa kararla açılır . Çünkü içine ne koyuyorsunuz kesinlikle sizden başka kimse bilmiyot
Maaş anladığımız bir bankayla gorustuk herhangi birşey istemiyor. Yanı o bankada hesabınız falan olması gerekmiyormusÇalışıyorsanız maaş aldığınız bankaya gidin. Aksi takdirde mevduat istenir
iç o kadar altının param olmadı. Düğün ev araba gitti hepsi
![]()
Bunun guvensizlikle alakası yokki. Evet siz ölursenizde noter huzurunda açılıyor ve hepsi not alınıyor zaten karşılıklı imzalar atılıyor. O tasinmadan önce tüm müşterilere haberler veriliyor. O şartlar orda yazmak zorunda. Kimse sizin malınıza el Koyamaz. Ama söyle bi durum var diyelim ki şube soyuldu ( çok zor bi ihtimal ) ve kasa bosaltildi ( uzun yıllar hiç olmadı ) o zaman banka size 1 lira bile vermez kasaniz için. Çünkü içinde ne var bilmiyorSimdi özel bir bankanın sozlesmesini okudum.olağanüstü hallerde( yangın deprem taşınma tadilat vs) ihbara gerek olmadan noter huzurunda kasa açılır , nakledilebilir diyor. Burda bana bi güvensizlik geliyor, haksız mıyım sizce?
İşte ordan maaş aldığınız için. Banka en güvenlisidir. Noter huzurunda kasa açtırma çoook nasir bir olay. Onda da noter olduğundan yine bir şey olmazMaaş anladığımız bir bankayla gorustuk herhangi birşey istemiyor. Yanı o bankada hesabınız falan olması gerekmiyormus
Kasayı açmak için 2 anahtar lazım. Biri sizde. O yüzden kolay kolay soyulmazBunun guvensizlikle alakası yokki. Evet siz ölursenizde noter huzurunda açılıyor ve hepsi not alınıyor zaten karşılıklı imzalar atılıyor. O tasinmadan önce tüm müşterilere haberler veriliyor. O şartlar orda yazmak zorunda. Kimse sizin malınıza el Koyamaz. Ama söyle bi durum var diyelim ki şube soyuldu ( çok zor bi ihtimal ) ve kasa bosaltildi ( uzun yıllar hiç olmadı ) o zaman banka size 1 lira bile vermez kasaniz için. Çünkü içinde ne var bilmiyor
Simdi özel bir bankanın sozlesmesini okudum.olağanüstü hallerde( yangın deprem taşınma tadilat vs) ihbara gerek olmadan noter huzurunda kasa açılır , nakledilebilir diyor. Burda bana bi güvensizlik geliyor, haksız mıyım sizce?