• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka altın hesapları

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
Hanımlar merhaba.
Ben çeyrek biriktirmeye başladım. sayıca biraz arttığında vadeli altın hesabına yatırmak istiyorum. internetten az önce biraz araştırıyordum, normalde kendi banka hesaplarım hep iş bankasındadır. Ancak, işcepte faizin %15inin geri alındığı gibi bir ibare yer alıyordu
siz hangi bankayı tercih etmemi önerirsiniz? hangi banka daha avantajlı? bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba. Bende araştırmıştım bunu. Kuveyttürk çok mantıklı geldi bana. 10 gr altının olduğunda altına aLtına altın hesabı açtırabiliyosun.Yani altınını değerlendiriyorlar ve kar payı alıyorsun bundan. Ve diğer bankalardan farklı olarak çeyrek te biriktirebiliyorsun. Gr olması şart değil. Hatta bankadan direk çeyrek olaraktan çekebiliyosun bankamatikten. Daha da güzeli hiçbir şekilde ücret ödemiyorsun.
Benim için en cazip tarafıda çok fazla şubesi ve bankamatiği olmadığından her istediğimde gidip çekmemek:)

Back
X