Cilt Bakımı Ürünleri BANEMONE(beyaz anemon yağı) Türkiyede nerde bulabilirm???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

snmkrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
4
0
Arkadaşlar ben bu yağı yunanistanda bulmuştum..Yüzde direk botox gibi bi etki yaratıyo ve tamamen bitkisel.Bunu türkiyede bi türlü bulamadım ne yazıkki eğer bilen biri varsa lütfen yrdmcı olsun..

Yok mavisini biliorum onuda kullandim ilvina die bi firmaninkini..ama bu Beyaz Anemone cicegi yagi oburune gore 2 kat daha etkiliymis..

sln arkadşlar ben dediğiniz yerden aldım ürünü denemeye değecegini düşünüorum kullannan arkdaşlarında yorumlarına bakarak..umarım faydasını görur sıze mutlu haberlerle gerı donerım :))

arkdaşlar ürünü kullanmaya başladım cildimdeki gerginleşme gözle görulur derecede etkili oldu..arkadaşlarım bile cildimde bi değişim oldugunu söyluyolar..ama kimseye daha durumu itiraf etmedim :)

ürünü kullanamayı bitirdim sayılır..gözeneklerimde inanılmaz bi sıkılaşma farkettim resmen cildimin sıkılaştığını hissettirdi bana.bence her bayanın denemesi gerekli :)

4 - 5 mesajı olan yeni üyeler övdükçe övmüşler. akla "acaba bunlar beyaz anemonu ithal eden firmanın elemanları mı" diye gelmiyor değil. ya da sadece gg'deki bir satıcının farklı nicklerle açtığı birkaç hesaptan yazılıyordur bu övgü mesajları.

burnuma yine reklam kokuları geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…