BANADA YORUM YAPIZ KIZLAR GEBELİK TESTİ 🫶🏻😍

Dilsafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
5
0
31
Ah kızlar bana da yardım edin Allah rızası için. Adetleri düzenlidir. 26günde bir döngüm oluyor. 7 gün sürüyor. Bu ay resmini de atacağım gibi uygulama da kalp koyduğum yerlerde yani Mayıs 20-21-22 ve 24 korunmasız ilişkiye girdik. biri yumurtlama günüme denk geldi, ovulasyon testi yaptim sonraki gunde iki gun pikti. öncekileri gelmese bile spermler 3 gün yaşıyot diyelim. Adetime 6 gün var. Ama ben 1 haftadır bel ve kasık batması yaşıyorum. Göğüslerime namaz kılar iken bile dokunamıyorum. Şuan bunları yazarken bile belime ani batmalar oluyor. InsaAllah hamileyimdir. Erkwn gebelik testleri suan icin negatif sonuç veriyor . Yada cok fazla erken test yapıyorum. Sabırsız olduğumdan yerimde duramayıp günde kaç sefer test alıyorum. Piskolojik olarak çizgiler görüyorum galiba. Testin resmini de atacağım negatiflestirdim çıplak gözle görüyorum ben aslında yine de ama acaba orada o çizgi hep var mı? Kırmızı olacak yer belli olsun diye Bilemiyorum. Su hamilelik hemen belli olan değil biliyorum ama insan dayanamiyor. Testleri boyle olup hamile.olan varmi ??Ovulasyon testi ile pik gördüm yumurtlama işareti seçeneğini seçtikten sonra kendini düzeltti uygulama. Yumurta ifadesi olan yer pik günümdü.
1000060737.jpg
1000060597.jpg
1000060598.jpg
1000060599.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kızlar yeni üyeyim ve ilk defa ovulasyon testi yaptım adet bitimimin bugün 8 günü ve takip etmek istedim test sonucuma bakarmisin yumurtlama başlamış mi teşekkür ederim

Eklentiler

• 1000100411.jpg
    1000100411.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 54
X