How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Banada yorum yapar mısınız?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
bata 3 4 gün kaldı 7 kaladan beri test yapıyorum hep silik çıkıyor bir sürü marka denedim sonuç hep silik. Yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen bir kasık ağrısı yaşıyorum göğüslerim şişerdi adete yakın bu sefer şişmedi uçları acıyor sadece. Ara ara sağ kasığıma batmalar var. Bugün uzanırken iki kadıpın ortasında elimle yumuşak kaygan bir yuvarlak farkettim alt karnım dolgun bir şekilde hissediyorum. Onun dışında sürekli ağlayasım geliyor birşeylere bazende sinirleniyorum değişik ruh halimdeyim. Akıntım yok. Sizce ne var benim durumumda? Testler koyulaşmadığına göre hamile değil miyim? Kan testi vermeye korkuyorum olumsuz çıkar diye :KK43:

Canim acele etme benim adetim bu gum itibariyla 8 gun gecti ilk gecikdigim gunden deniyorum tam 6 gun silik cizgi gordum son iki gundur cok sukur koyulasdi biraz.sabr et

Büyük ihtimal hamilesiniz. Kan testiyle kesinleştirin

Canim acele etme benim adetim bu gum itibariyla 8 gun gecti ilk gecikdigim gunden deniyorum tam 6 gun silik cizgi gordum son iki gundur cok sukur koyulasdi biraz.sabr et
Dün gece ateşlendim sabaha doğru biraz azaldı iki haftadır hep sıcak basıyor hep sıcağım zTen ama hiç ateşlenmemiştim sabah testi yeniledim ilk idrarla yapamadım ama. Lh koyu gebelikte birşey çıkmadı üç gün daha sabretmeli miyim doktora mı gitsem

Dün gece ateşlendim sabaha doğru biraz azaldı iki haftadır hep sıcak basıyor hep sıcağım zTen ama hiç ateşlenmemiştim sabah testi yeniledim ilk idrarla yapamadım ama. Lh koyu gebelikte birşey çıkmadı üç gün daha sabretmeli miyim doktora mı gitsem
Sabret canim hee gordugunu belirti sayma.dogru benimkide hala belli dehil ama testim koyu cikiyor iki gundur.bu kadar erken belirti olmaz.ateslendiysen baska sebeb vardir.benim brlirtim dunden basladi.adeti 1 hafta gectikden sonra.bu gun cok halsizim ara ara midem bulaniyor.sabr et

Back