Banada yardımcı olurmusunuz güzeller:)

Dora

KoP Coşş HaYaT ztn boş =)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
2.101
18
Slm kızlaryerimseniben
ben gündelik kullanım için kaşık çatal takımı ve yemek takımı almaya karar verdim.:umursamaz:
dün piyasayı biraz araştırdım bir kaç çeyiz kampanyasına rastladım
bunlar arasında şu yeni çıkan ŞHEFER marka ürünlerde vardı.:1no2:
210 parça ( tencere takımı düdükü ilaveli) peşin 850 ye bırakıyorlar. ama kararsız kaldım.
bu ürünü kullanan varmı aranızda.
tüm ürünler bu markaya aitti.
bana yardımcı olursanız şu karışmış kafalı bayanı çok sevindirirsiniz::1rolleyes:

canım ben shafera pek güvenemiyorum açıkçası
karaca aldım çeyizime onuda daha kullanmak nasip olmadı kalitesini bilmiyorum
kullanınca görücez
arkadaşlar genelde hisar korkmaz diyolar porselendede güra,kütahya,bernardo flan...

çok teşekkür ederim canım.şöyle bir araştırma yaptım netten . sanki kimse kullanmamış henüz bu markayı
kütahyayı elbette tutmuyor.
bir niyetimde iyisi olsun parça takım olarak alayım diyorum.(bir çatal kaşık bir yemek takımı gibi)
birde kaşıkta aryıldız vardı taksitle 320 ye bıraktılar.
o sanki daha güzeldi kullanım olarak.
aklım çok karıştı yani anlayacağınızkafamçokkarıştı

ben yemek takımı, çkb takımı ve tencere seti alacağım zamanlarda inanılmaz araştırma yapmıştım. hepsi bir tarafa tencerelerim iyi olsun istiyordum... uzun araştırmalar sonucunda (şikayet siteleri, mağazaların kendi web siteleri, vs, vs..) hisarda karar kıldım. henüz kullanmaya başlamadım ama kararımdan pişman olacağımı sanmıyorum.. iyi araştırmak gerek bir de içe sinmesi gerek az paralar ödemiyoruz sonuçta

tabii parça olarakta alabilirsin ama biraz pahalıya patlar..
kampanyalı kaliteli ürünler çoktur eminim iyice bi araştır en iyisi:1ninca:

siz bakın en iyisine bütçenize göre de hangisi uygunsa yine tanınmış müşterisine sahip çıkan sorun olduğunda sizi tanıyor ilgileniyorsa ondan alın 10 lira fazla ver güzel güzel kullan markada size kalmış

benim için değerli fikirler verdiğiniz için hepinize tek tek çok teşekkür ederim canlarım.
evet çok araştırdım ve sölediğiniz gibi iyi bir şey almaya karar verdim.
sonuçta bir kez alacağım iyisi ve içime yatan olsun dedim. tabii sizlerinde fikirleri bana yol gösterdiŞeniz
çok sağolun kızlarrrŞeniz:1hug:

_schafer_ o bir alman markasızemuszemus
canım ben schafer tencere takımı 90 parça çatalbıçak takımı delux yemek ve kahvaltı takımımı herşeyimi schafer aldım.. bence almanı tavsiye ederim..
ama ben çeyiz paketini almadım..begendiklerimi set set alıyorum ve mutluyum...

kötü bir marka degil son zamanların markası bu gir sitesine bak herşeye..fuarlarına...

bende tencere takımı schafer aldım tamam türk malı olmayabilir ama beyaz eşya alırkende bosch profilo sımens samsung gibi bircok markada yabancı onların fabrikasıda burda değil ama bozulunca tamir edliyor yada yensini veriyolar hatta bir arkadaşım bosch çam mak. aldı çeyizine üstünden 5 sene geçti evlendi mak bozuk çıktı yenisni verdiler ona ama yinede ekonomik güçlenme olarakta türk malını kullanmak lazım bu arada porselenmide güral adlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…