- Konu Sahibi hulyaturgay
Arkadaslar kizlik muayenesine gittim dr biseyin yok dese de bir sorun var zannediyorum surekli takinti haline geldi ne yapabilirim(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu problem edinmen hepimizin ayıbıyok iste fotografini gosterdi doktor iki kere gittim ben ivim rahat etsin diye fotosu cekti anlatti bana sorun benim(((
insan illa iliskiye girince bozuluyor sankiBunu problem edinmen hepimizin ayıbı
Haklisin dusunuyorum gitmeyi baska turlu olmayacak cunku biseyim olmadigini bildigim halde takinti oldu...Bence bir psikoloğa git, takıntın anca öyle gider. yoksa 100 tane kadın doğumcuya da görünsen yine şüphe edersin yine şüphe edersin.
Arkadaslar kizlik muayenesine gittim dr biseyin yok dese de bir sorun var zannediyorum surekli takinti haline geldi ne yapabilirim(((
Kanr dedi doktor isin kotu yani doktordboşu boşuna psikolojini bozma...
illa kanayacak diye bişey yok merak etme hiç bişey olmamıştır doktor bile diosa bunu....
kendine kuruntu yapma asla...
illa kanayacak diye de şartlama kendini kimininki kanamaz çnkü... biraz oku ve bilgi edin...
seninle evlenecek kişi bunu da bilmesi gerekiyor...
kimilerininki esnek yapıya sahiptir haberin olsun. asla şartlama kendini ve içini rahat tut canım :)
Doktor kamr dedi isin kotusu ben doktorda bi zarar geldi mi diye de dusunuyorumboşu boşuna psikolojini bozma...
a kanayacak diye bişey yok merak etme hiç bişey olmamıştır doktor bile diosa bunu....
kendine kuruntu yapma asla...
illa kanayacak diye de şartlama kendini kimininki kanamaz çnkü... biraz oku ve bilgi edin...
seninle evlenecek kişi bunu da bilmesi gerekiyor...
kimilerininki esnek yapıya sahiptir haberin olsun. asla şartlama kendini ve içini rahat tut canım :)