• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banada yardim:((((

canım başka bir doktora daha git belki gerçekten de birşeyler vardır. kimi zaman doktorlar da yanılabilir doğaldır başka doktorlara da görün ki emin olabilesin

Bence bir psikoloğa git, takıntın anca öyle gider. yoksa 100 tane kadın doğumcuya da görünsen yine şüphe edersin yine şüphe edersin.

Terapi alma şansın varsa al ama yoksa da kendiliğinden geçebilir eğer sen bu kaygının sebebine inebilirsen.
Kızlık zarı konusundaki bakış açını değiştirmen lazım.
"Bozuldu" gibi laflar çok iğrenç, kadınlık gururunu inciten şeyler.
Seni bu kafa yapısına sokan insanlar utansın. Yazık.
Ama etrafındakiler saçma sapan düşüncelere sahipler diye sen de onlar gibi olmamalısın.
Kendine ait bir düşünce yapın olsun. Etrafından da etkileneceksin tabii ki ama bir süzgeçten geçir önce anlatılanları.
Yoksa bu hale düşmek kaçınılmaz.
Olmayan, olmayacak olan kötülükler konusunda endişeye kapılmanın altta yatan birçok sebebi olabilir.
Sen de kendine "ben niye bu duruma geldim" sorusunu sor ve işin içinden çıkmaya çalış.
Yüzleş, kabullen, bakış açını değiştir.

Arkadaslar kizlik muayenesine gittim dr biseyin yok dese de bir sorun var zannediyorum surekli takinti haline geldi ne yapabilirim:KK43:(((

boşu boşuna psikolojini bozma...

illa kanayacak diye bişey yok merak etme hiç bişey olmamıştır doktor bile diosa bunu....

kendine kuruntu yapma asla...

illa kanayacak diye de şartlama kendini kimininki kanamaz çnkü... biraz oku ve bilgi edin...

seninle evlenecek kişi bunu da bilmesi gerekiyor...

kimilerininki esnek yapıya sahiptir haberin olsun. asla şartlama kendini ve içini rahat tut canım :)

illa kanayacak diye bişey yok merak etme hiç bişey olmamıştır doktor bile diosa bunu....

illa kanayacak diye de şartlama kendini kimininki kanamaz çnkü... biraz oku ve bilgi edin...

kimilerininki esnek yapıya sahiptir haberin olsun. asla şartlama kendini ve içini rahat tut canım :)
Kanr dedi doktor isin kotu yani doktord

a kanayacak diye bişey yok merak etme hiç bişey olmamıştır doktor bile diosa bunu....

Doktor kamr dedi isin kotusu ben doktorda bi zarar geldi mi diye de dusunuyorum

Back