Saç Rengi ve Saç Boyama banada yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi caka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caka

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2006
1.202
331
648
40
Kayseri
ya bende çok dertliyim belki hatırlıyanınızdır vardır ben pazar günü saçlarımı açık küllü kumrala boyatmıştım saçlarım çok koyuydu çok zor açıldı ama kumral gibi olmaadı 3 defa yıkadım sanki giderek taba rengine dönüşüyo şimdi ben ne yapıcam ya nişanlımda delirdi ne yaptın diye ben kumral istiyodum nasıl elde edebilirim kızlar fikir verin ne olur çok acil bakın resmimide ekliyorum

cnmmm küllü kumrala boya istersenn palettenin küllü kumralını bende begendim ama nsl tutar bilemiyorum hiç boyamadım..biraz koyulaşırrr gözün alışıncada yavaş yavaş açarsın

cnm bnm şimdii sen dahamı açık yapmak istiyosun yada dahamı koyu:)
koyulaştırmak istiosan bi iki ton ozman küllü kumralı dene derimm
açmak istiyorsan yine açık küllü kumraldan boya tam oturu rengi yada
küllü sarıya boya şekerim:)
amaa benim fikrimi sorarsan resimdeki rengin iyi duruyo bence biraz kullan bi ay kdr sonra yine boya saçına yazık :)

canım saçların koyu ise istediğin tonun tutması için kuaförün saçını öncelikle oreal ile açıcaktı,daha sonra küllü kumrala boyuycaktı:1no2:
direk üstüne yaparsa istediğin tonu tutmaz
en kısa zamanda istediğin renge kavuşursun umarım...o zamanda resmini koymayı unutmayerimseniben

resimde daha iyiy duruyoda gündüz ışığında bi acayip görünüyo diyorumya taba rengi gibi ben koyulaştırmak istiyorum yani kumral olmasını istiyorum küllü kumral olurmu acaba ne dersin

canım oreal le açtı zaten ama koyu olduğu için sarı tonunda değilde kızıllı açtı uçlarını küllü açık kumralla boyadı diplerini kumralla boyadı odaşimdi böyle oldu ne yapıcam ben ya

cnm ben iki ay önce koyu kumrala boyadımmm baya bi koyu olmuştuuu nsl desem kahve gibi duruyorr onun için küllü kumralı dene derimm onca açtırmışsın saçını biden koyu yapma hevesin gecene kdr kullan cnm..küllü kumralda kızıllıkta olmuyooo iyi olur bence dur sana bide resim koyayım bak:)

nişanlın neden deliriyo ki:S çok saçma:S

o açık renk sevmiyo şimdi bide bunu yakışıramadı kendini ne hale getirdin öyle diyo tabi kestirdimde bir karış kadar delirdi oda haliyle bide yaza düğünümüz var adam etmem lazım o zamana kadar

bu renkmi olur şimdi saçlarım tekrar koyulaştırmak istemiyorum aslında dediğingibi çok zoroluyo açtırmak bu saçımın üzeri,ne dediğin boyayı uygularsam ne renk olur acaba

o açık renk sevmiyo şimdi bide bunu yakışıramadı kendini ne hale getirdin öyle diyo tabi kestirdimde bir karış kadar delirdi oda haliyle bide yaza düğünümüz var adam etmem lazım o zamana kadar

yaza kadar hallolur bebeem sıkma sen canını. ama adam gibi bi kuaför bulman şart.yalnız acele etme.sakin sakin halletmeye çalış. başka türlü daha da mahvoluyo..

cnm bende bunu kullanmak istiyorum ama denemedim gerçekten nsl olur bilemiycem amaa şimdi kullandıgının 2 ton koyusu olur gibime geliyo:)hem düğün yaza değilmi ozamana kdr istedigin renge karar verirsin kız hiç canını sıkma:)

uaförüm çok iyi aslında oda şey diyo koyudan hemen istediğin rengi açmak zor olur bi kaç kere boyamak gerekir diyo da ben sabırsızım işte

canım benim teşekkür ederim ilgin için Şeniz

bende şaşırdım oreal kullanmakdan mı yaptı acaba dedim:sm_confused:sen iyisi ya git 4 numara bir boya al kendin boya hayatım...zaten koyulaştırmak istiyorsun,riski yok bunun,koleston yada başka bir marka ben koleston kullanırdım saçımı siyaha boyattırdıktan sonra...4numara kestane bir renk al,istediğin sonucu elde dersin..yaza kadar düzeltirsin üstüne göbek bile atarsınsositososito:teytey:

bence kuaför oryal kullanmş ama yeternce açmamş. o yüzden de istediğin renk tutmamş. istediğin renk çok enteresan değil ki 3 4 boyamada otursun. yazın düğünün var harika. bence saçını evde boyama kuaföre git. kötü olmasın. kestirdin diye de üzülme uzatmak için türlü türlü yollar var. ama şunu diim: nişanlın sevmediyse beğenmediyse saçlarına bakarken nefret edersin. bi kere de beğenseler olmaz zaten:)

Benımde aynı ole olmuŞtu ve aynı olayları yasadım.sora loreal koyu kullu kumrala boyadım dÜzeldı o ılgınÇ renk.ama snradan gene yavas yavas aÇılıo

haklısın galiba zaten nefret ettim aynaya filan bakmaya tamam çok kötü değilde hatta herkes yakıştığını söylüyo ama nişanlım beğenmedi ya benimde içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…