Saç Rengi ve Saç Boyama Banada yardım edin.

mehsem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
3
0
36
İstanbul
kızlar banada yardım edinnnnnnn:kedi:

Annemin saçını ilk defa evde boyucaz.
Küllü kahverengi sarı karışımı gibi bişe tam olarak :teytey:
dipleri bembeyaz annemin süt beyazı bu arada.

açtırmak istemiyo annem zaten oldukça yıprandı dısarda boyata boyata.

boya boyayı açmaz ama bikaç boyamada düzene girer heralde.

Palette kahve köpüğü ve altın sarısı karışımı yapmayı düşünüyoruz sarısını biraz daha fazla koyucaz açık olsun diye.

bikaç boyamada en azından şidiki halinden hoş bir renk elde ederiz heralde.

yalnız kahve köpüğünden ne kadar sarıdan ne kadar bide oksidanını ne kadar koyucaz annem alerji oldugu için az koyduruyodu kuaförde şimdi nasıl ayarlıcaz.

evde boyayanlar yazın lütfen.
baska önerileriniz varsa onuda yazın.

yazın işte yazın:teytey:

zaten saçını açtırmasınada gerek yok küllü tonundayken siz biraz dorelik vereceksiniz saça sanırım annenizin saçlarının boyu ne kadar?

saçları omuz hizasında küllü kahve işte güzel bir altın sarısı tonları istiyor annem ama yavas yavas tabi olacak bu karışımla baslayalım dedik.

kaça kaç bilmiyoruza biwln yapan yazsın lütfen

öncelikle uçlardan başlayın boyamaya beyazlar direk tutar çünkü bence her ikisinden yarım tüp koy altın sarısını bal köpüğünden azcık daha fazla koyabilirsin

oksidan ise benim dediğim karışım yaklaşık 1 tam tüp olduğu için 1 şişe oksidan koy aldığınız %6 lıkmı?

yok şişeyi daha almadık alıcaz işte soruyorumya o yüzden.

o zaman 1tüp kahve köpüğü 1tüp altın sarısı
oksidanda 3te 2sini koyuyorum 6tılık olandan bu dahamı yogun 9tan?

bide ne kadar tutucaz boyayı saçında bide siz boyarken baska bişe katıyomusunuz içine boyanın?

9 olursa saça daha iyi tutar gibime geliyor 30 dk tutuluyor başka bişi katılmıyor saçı gürse 2 tüpü karıştır ama eğer azsa kahve köpüğünü daha az tut tam 1 tüpü kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…