Kız İsteme banada yardım edin nolur:(

muratoslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
179
12
118
35
Eskişehir
yakında istemeye gelicekler..ailelerimiz bi süredir tanışıyorlar..istemeye geldikleri gece..erkekleree havlu bayanlara çember dağıtılır.ve kayınpedere bohça hazırlanıp üzerine ipek söz mendili konur verilir.diye biliorum doğrumu.böylemi olur..yada nasıl yapmamız lazım..bi iki hfta sonrasında da nişan olucak..apartmanın bodrumunda nasıl bi elbise giycem karar veremedim..kabarık nişanlık tarzı bişey istemiyorum..o gece gelen konukklara kurupasta meyvesuyu hariç bişey dağıtılması gerekirmi? yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekür ederim

Canım benim de istemeyle söz bir arada olacak Allah nasip ederse. Bende sordum soruşturdum bizim taraflarda öyle söz mendili falan verilmiyormuş. Ama ben yine de hatıra kalsın diye ufak bişeyler yapmayı düşünüyorum...

canım anlattıkların benim bildiğim kadarıyla sözde yapılır istemede olmaz
eğer isteme +söz birarada olacaksa olabilir
ben sadece söz mendili dağıtmıştım evde olmuştu benim
nişan içinde apartmanda olacaksa şık bir abiye al derim ama açık renk olsun tavsiyem
ikram olarak da meyve suyu kuruyemiş olabilir kuru pasta olur evet hayırlı olsun şimdiden

bzm burda sözde gelen konuklara mendil olarak dağıtılmıo.ama bitane ipek mendil bohçanın üstüne konulup.isteyen kişiye tamam kızımızı verdik manasında veriliyor..beni şimdiden telaş bastı off...evet isteme söz bi arada olucak

cnm biz söz havlusu yapmıştık güzel bir havlu hazırlamıştık verniştik. bub söz mendilide olabilir tabi. sadece kayınpederemi bohça yapıyorsunuz ilk defa duyuyorum

nişanda sade şık bir abiye giyebilirsin.misafirlerede birşeyler ikram ederseni daha iyi olur.

ben daha önce bunları duymadım:1shok:

havlu mendil bunların sözde veya nişanda verılmesi ilk kez burada öğrendım bızde oyle adetler yok bir zamanlar kız istenınce verıldıktan sonra kaynan ayağa kalkar ve gelınının basına tülbent örter belkı sızde bunu ılk kez duydunuz hala o adet var mı bılmıyorum her aılenın her ınsanın alıskanlıkları duzenlerı farklı tabi adetlerımız cok çeşitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…