banada yardım edin lütfen:(

Eşinle aile terapistine, psikologa, psikiyatriste gidin hangisinden yarar sağlayabilirseniz artık. Yok ben gitmem derse yapacak bir şey yok. Ya susup tamamen suyuna gideceksin ve ne isterse aynen o olacak ya da boşanacaksın. Bir de dışarı da konuşmayı deneyin. Bu da işe yarayabiliyor belki. 2 arkadaş gibi birbirinizi suçlamadan konuşmaya çalışın. O dinlesin sen anlat, sen dinle o anlatsın. En yakın arkadaşınızla dertleşiyormuş gibi.
Yalnız şunu unutma sana eziyet edebileceğini ve senin ne olursa olsun bunu çekeceğini düşünürse önünü alamayabilirsin. Tamamen onun dünyasını yaşamaya hapsolursun.
Aynalar filmi var korku filmi. O filmde filmin sonunda adam aynanın arkasında hapsoluyor. Tüm dünyayı görüyor, her şeyin farkında ama çaresiz çünkü çıkış yolu yok, imkansız artık oradan kurtulması. Kendini böyle bir durumda sanıyor olabilirsin ama değilsin. Kendine güven, hayattaki en büyük zorluğun bu olsun aşılmayacak dert değil.
evet konuştuk bu kararı aldık umarım faydası olur.

Görüncelerin seni kıskanıyor bu yüzden de eşini sana karşı dolduruyor... Ama mademki eşinle severek evlenmişsiniz, o zaman eşinin de senin arkanda durup sana destek olması ve onlara pabuç bırakmaması lazım... Normal bir eş böyle davranmalı çünkü..
eşim çok arada kalıyor. karşıdakiler normal değil ki. eşim benim yanımda kaç kez uyardı amaaaa anlayan nerede.

Arkadaş beni alintilyacagina diğer üyeler daha sert yorum yapmış onlara iki çift söz yazsan ya hem niye bana taktin sen konu sahibinin avukatimisin birak konu sahibi alintilasin beni ben onunla yazisayim

Konu sahibi bosanmayi istemiyo dayak yiyormuş daha ne yazalim

Biz nasil yardım edelim daha başka hem konu aciliyor hem yorum begenilmiyo

Burda kimse kimseyi tanimiyo
Ne yazsaydim vah tuh ne biçim kocan var pis adam diyemi yazsaydim ne faydası olacak konu sahibine

Sert yorumlar bazen kendine getirir ben napiyorum ya böyle dayak yiyerek hayatmi gecer baslarim böyle evlilige der ve herkes kendi yolunu cizer

Bosansin çekmek zorunda degil ama konu sahibi bosanmak isyemiyorum diyo
Çalışan bir kadin ekonomik özgürlüğü var

Çalışmayan bi bayan olsa gidecek yeri olmasa ona şöyle yazardim onu cekmek zorunda degilsin kadin siginma evine git kendine yeni bir hayat kur böyle yazardim

Ama konu sahibi hem çalışıyor hem dayak yiyor hemde bosanmiyor

O zaman sorarlar adama biz ne yapabiliriz

Ben parkbyull parkbyull arkadaşın yazdığı mesaja karşılık verdim güldüm mesajina saçından surukluyormus yabadabaduuuu yazmış bende yemek hazirmi vilma yazdim

Konu sahibiyle ilgisi yok anladinmi şekerim
benim konumun altında, benim söylediğim bişeyle ilgili dalga geçmişsiniz, benimle alakası yok öylemi. gerçekten çok ilginçsiniz.

arkadaşlar bir çoğunuz yazmak için yazıyorsunuz gerçekten..Artık baygınlık geldi. Gidin öteki tarafta oynayın.

Valla kadınlar kulübünde seviye yerlerde.Her kadın yaptığı yeni bir evliliği bitirebilecek kadar güçlü olamayabilir, sonuçta ne hayallerle evleniyor insanlar.Aşağılayıcı küçük düşürücü iğrenç yorumlarınızı kendinize saklayın.Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Her başlığın altında dalga geçenler, ufacık bir açığını yakalasam da saldırsam tüm sinirimi ondan çıkarsamcılar, oo bu başlıktan bize eğlence çıkar aldım patlamış mısırımı yaslandım arkama diyenler. Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Ne diyim Allah sizlere de üstesinden gelemeyeceğiniz dertler vermesin!

Valla kadınlar kulübünde seviye yerlerde.Her kadın yaptığı yeni bir evliliği bitirebilecek kadar güçlü olamayabilir, sonuçta ne hayallerle evleniyor insanlar.Aşağılayıcı küçük düşürücü iğrenç yorumlarınızı kendinize saklayın.Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Her başlığın altında dalga geçenler, ufacık bir açığını yakalasam da saldırsam tüm sinirimi ondan çıkarsamcılar, oo bu başlıktan bize eğlence çıkar aldım patlamış mısırımı yaslandım arkama diyenler. Kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Ne diyim Allah sizlere de üstesinden gelemeyeceğiniz dertler vermesin!
onlar için böyle uzaktan atıp tutmak çok kolay. türkiyede ki her 10 kadından 8 veyahut 9 eşiyle, kayınvalidesiyle veyahutta görümcesi ile birçok sorun yaşıyor ama buraya gelip başkasının acısıyla dalga geçmek kendi sıkıntılarını unutturuyor galiba onlara.

onlar için böyle uzaktan atıp tutmak çok kolay. türkiyede ki her 10 kadından 8 veyahut 9 eşiyle, kayınvalidesiyle veyahutta görümcesi ile birçok sorun yaşıyor ama buraya gelip başkasının acısıyla dalga geçmek kendi sıkıntılarını unutturuyor galiba onlara.
Evet neler duyuyoruz. Bu yaşananlar o dalga geçenlerin başlarına gelse hiç biri de öyle kolay kestirip atamaz eminim , dışardan ahkam kesmek kolay. Bir de çoğu evli yorum yapanların, empati yetenekleri sıfır. Allah yardımcınız olsun, eşiniz umarım düzelir,pişman olur. Olmayacaksa da en hasarsız biçimde bir an önce sonlanır umarım, daha fazla mutsuz olmanızdansa.

ben insanlara bi türlü bunu anlatamadım zaten ben yalnızca kendimi düşünmüyorum düşünmüş olsam zaten ilk aydan boşanırdım. kusura bakmayın hepiniz boşan boşan diyorsunuz ama bir şeyi düşünmüyorsunuz bu insanlar bunu kaldıracak durumda mı??

canım boşver ya anlamayan anlamasın seni anlayan var
çok iyi niyetli ve aklı başında birisin belliki..
yoksa dediğin gibi kendini düşünürdün kimseyi tınlamazdın
ama yapamadın helal olsun kaliteli insansın

Evet neler duyuyoruz. Bu yaşananlar o dalga geçenlerin başlarına gelse hiç biri de öyle kolay kestirip atamaz eminim , dışardan ahkam kesmek kolay. Bir de çoğu evli yorum yapanların, empati yetenekleri sıfır. Allah yardımcınız olsun, eşiniz umarım düzelir,pişman olur. Olmayacaksa da en hasarsız biçimde bir an önce sonlanır umarım, daha fazla mutsuz olmanızdansa.
amin inşaallah teşekkür ederim.

canım boşver ya anlamayan anlamasın seni anlayan var
çok iyi niyetli ve aklı başında birisin belliki..
yoksa dediğin gibi kendini düşünürdün kimseyi tınlamazdın
ama yapamadın helal olsun kaliteli insansın
teşekkür ederim Allah razı olsun. yaşadıklarım yeterince ağır ve zor zaten bide insanların dalga geçmesi onların adına üzülüyorum ne yazıkki bunların çoğu anne..

Ne mutlu giden evlilikler aslaşaığı olup boşanmayla bitti, ne kötü giden evlilikler hayıra döndü. Siz nereden bileceksiniz?

Ben gerçek anlamda psikolojik sorunu olan insanların (özellikle erkek) gençken yaptıkları hataları ilerleyen zamanda toplayıp mükemmel insanlara dönüştüğünü gördüm. Ya da eşlerini el üstünde tutanların sonradan eşlerini boynuzladığını.. İnsan değişmez diye birşeyi kim uydurdu??? Siz 10 yıl önceyle aynımısınız ki başkası değişmesin? Farzı misal kumar oynayıp içki içen ve sonra 5 vakit namaza yönelen kaç insan evladı var? Hiç mi görmediniz? İnsanlar değişir efendim, acıyla, mutlulukla, sevgiyle, şevkatle, aşkla, yıllarla değişir...

Evet şiddet iğrenç birşey ama kendim bile yeri geldi mi elle değil ama sözle şiddete başvurabilmiş eşimi incitebilmiş biriyim. Evet şiddet sadece dövmek değil sözle de şiddet olur. Ve bunu çoğu kadın yapıyor, sözleriyle erkekleri dövüyorlar. Ya da çocuklarına vuruyorlar, cimcikliyorlar vs vs. Birisine yüksek sesle kızmak da şiddettir mesela, yada rencide etmek aşağılamakta...

Önce kendi kirlilerimizi yıkayıp sonra başkalarının kirlilerine baksak keşke.... Herkes evinin önünü temizlese zaten dünya çok güzel bir yer olurdu..

Hadi bu şiddeti yapan eşiniz değil oğlunuz olsun. Birine vursun, incitsin, kırsın. Tabi aşırı dozda değil, hemen evlatlıkta red mi edeceksiniz? Yoksa onu düzeltmek için çabalıcak mısınız? Ya da babanız annenize sözlü yada ufak çapta elle şiddet uyguladığında anne boşa bu adamı mı dediniz? Olmuyor maalesef olmuyor, kendi başımıza gelince böyle çatçat konuşulmuyor.

Benim tavsiyem alttan alan olmayın. Ne eşinize ne görümcelerinize. Gerekiyorsa görümceleriniz geldiğinde onlara neden onları kovmadığınız halde kovduğunuzu söylediklerini, eşinizle aranızın bozulduğunu ve onu sevdiğinizi söyleyin. O esnada konuşmalarıda kaydedin. Gerçek yüzlerini ispat edin bi şekilde.

Bide hayırlısı için dua edin, Rabbim evliliğimi sürdürmekse hayırlısı bana yol göster, zalimle mücadele etme sabrı ve gücü ver diyin. Eğer hayırsızsa canım yanmadan boşanayım diye dua edin.

bak mesela burada hiçte benim sineye çektiğimi düşünüpte bunu kabullenişimi ayıplamamışın. sadece bir insanın acısıyla dalga geçmişsin.
Peki kardeşim dalga geçmişim ben ozurler dilerim soylenmesi gereken tek şey boşanmak mı asla. Erkek bu iki tokatı bir saç çekmesi bir tekmesinden zeval gelmez Allah başından erini eksik etmesin...zaten boşanmak yok kafanda en iyisini yapıyorsun yuva kolay mı kuruluyor değil mi...senin gibi olamadığımdan bana yazık en ufak bir şeyde çocuğumu babasız bırakacak karaktersizlikteyim ben..Allah yolunu açık etsin.amin.:KK66:

Arkadaş beni alintilyacagina diğer üyeler daha sert yorum yapmış onlara iki çift söz yazsan ya hem niye bana taktin sen konu sahibinin avukatimisin birak konu sahibi alintilasin beni ben onunla yazisayim

Konu sahibi bosanmayi istemiyo dayak yiyormuş daha ne yazalim

Biz nasil yardım edelim daha başka hem konu aciliyor hem yorum begenilmiyo

Burda kimse kimseyi tanimiyo
Ne yazsaydim vah tuh ne biçim kocan var pis adam diyemi yazsaydim ne faydası olacak konu sahibine

Sert yorumlar bazen kendine getirir ben napiyorum ya böyle dayak yiyerek hayatmi gecer baslarim böyle evlilige der ve herkes kendi yolunu cizer

Bosansin çekmek zorunda degil ama konu sahibi bosanmak isyemiyorum diyo
Çalışan bir kadin ekonomik özgürlüğü var

Çalışmayan bi bayan olsa gidecek yeri olmasa ona şöyle yazardim onu cekmek zorunda degilsin kadin siginma evine git kendine yeni bir hayat kur böyle yazardim

Ama konu sahibi hem çalışıyor hem dayak yiyor hemde bosanmiyor

O zaman sorarlar adama biz ne yapabiliriz

Ben parkbyull parkbyull arkadaşın yazdığı mesaja karşılık verdim güldüm mesajina saçından surukluyormus yabadabaduuuu yazmış bende yemek hazirmi vilma yazdim

Konu sahibiyle ilgisi yok anladinmi şekerim
hııı hıı tabııı boşanmak dile kolay . senden sonrakı mesajlarımı takıp edersen forumdakı herkes ıçın aynı şeyı konşuyorum..ama özellıkle sana yazdım çunku ukala tavrın benı rahatsız edıyor..ayrıca ve ayrıca yok neymış özgurmuş çalışan kadınmış bu lafları söylemek ne kolay..ayrıca benım konumda bı koalaya taktın burda neymış vılmaymış..saçmalıklardan bı demet ışte mıllet ne dertte burda senın muhabbetıne bak..senın yerınde olsam boş zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz dıye bı forum vardı sıtede sen lutfen gıt orda takıl yaa...ınsanların gerçekten işlerı guçlerı yokmuş bunu anladım..paso bı ezme ve güçlü kadın modu allah ıçın bı sus daha da cvp yazma

hııı hıı tabııı boşanmak dile kolay ..ben senden sonrakı mesajlarımı takıp edersen forumdakı herkes ıçın aynı şeyı konşuyorum..ama özellıkle sana yazdım çunku ukala tavrın benı rahatsız edıyor..ayrıca ve ayrıca yok neymış özgurmuş çalışan kadınmış bu lafları söylemek ne kolay..ayrıca benım konumda bı koalaya taktın burda neymış vılmaymış..saçmalıklardan bı demet ışte mıllet ne dertte burda senın muhabbetıne bak..senın yerınde olsam boş zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz dıye bı forum vardı sıtede sen lutfen gıt orda takıl yaa...ınsanların gerçekten işlerı guçlerı yokmuş bunu anladım..paso bı ezme ve güçlü kadın modu allah ıçın bı sus daha da cvp yazma
kendi kişisel sayfasından atıflar yapıyooo bizeeee:)

Ekonomik özgürlüğü olup küfür dayağı sineye çekenlerin şikayet etmesini anlamıyorum. Durumdan kurtulmaya çalışmıyorsun sadece şikayet ediyorsun. Yakın arkadaşım olsa böyle yapan hehe deyip geçiyorum. Dayanamıyorum katlanamıyorum diye ağlıyor ama çözüm olarak ayrıl deyince olmaz yapamam. O zaman ağlama eşini öyle kabul et o zaman napalım yani...

Ekonomik özgürlüğü olup küfür dayağı sineye çekenlerin şikayet etmesini anlamıyorum. Durumdan kurtulmaya çalışmıyorsun sadece şikayet ediyorsun. Yakın arkadaşım olsa böyle yapan hehe deyip geçiyorum. Dayanamıyorum katlanamıyorum diye ağlıyor ama çözüm olarak ayrıl deyince olmaz yapamam. O zaman ağlama eşini öyle kabul et o zaman napalım yani...
ayrıl bir çözüm değil zaten bunu herkes biliyor.

X