banada yardım edin lütfen:(

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
36
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??

Ooob maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın saç surumeler falan yabadabaduuuuu

ama kendinizi boşanmak istemiyorum diğe şartlamısınız, ve böyle bir insan düzelmez ki saberdin diğelim bence hiç düşünmeden davayı açın, ileride daha büyük sıkıntılar çekmemek için

Niye böyle aşağılar gibi yorum yapıyosunuz?
Bukadar kırıcı olmak zorundamısınız.
Sağlıklı karar veremiyo olabilir ama böylede yorum yapmaya gerek yok bence

Size katılıyorum. Kararları mantıksız ve sağlıksız olsa da kimse bu kadar küçük düşürücü lafları hak etmez. Özellikle yardım bekliyorsa...

Sizin için de tek tavsiyem bence ayrılmalısınız.

bazen gözlerini açılması için kırıcı olmak gerekir kendine ve çoçuğuna yazık etmesin diğe sert tavır iyidir bazen ama dozunda

bazen gözlerini açılması için kırıcı olmak gerekir kendine ve çoçuğuna yazık etmesin diğe sert tavır iyidir bazen ama dozunda

Sert eleştiriden çok bazı cümleler aşağılamaya giriyor bence.
Yoksa eleştiri yapılmasına kesinlikle karşı değilim :)

Sanırsın bu alaycı yorumları yapanlar mükemmel....
Herkesin hataları yanlış kararları var ama başkasına konuşurken akıl küpü oluyolar. Çok ayıp gerçekten
Arkadaş yeni evli haliyle ailesine mahcup olmak istemiyo mücadele etmek istiyo

1.seçenek : ailenize söyleyin sahipsiz olmadığınızı hissetmeli gerekirse bir süre ailenizin evine gidin . Burnu sürterse belki düzelir 2. Seçenek : direkt boşanın

Bugun saclarindan surukleyerek evden kovan yarin elini kaldirir. Bosanmak istemiyor olabilirsin ama iliskiler tek tarafli ve zorla olmaz. Boyle kovuldugun halde o evde israrla kalirsan adamin gozunde gurursuz olursun. Eger ekonimik ozgurlugun varsa kendine bir duzen kur ya da sen degil de esini gonder o evden. Istemiyorsa o gitsin. Buyur kapi burda de.

Siz boşanmak istemiyorsunuz ama belli ki adam da sizi istemiyor. Yeni evlendim elalem ne der diye düşünüyorsanız sallayın gitsin. Kimsenin böyle bir psikolojik ve fiziksel şiddeti onaylayacağını sanmam. Gerçi adam dövünce 'kadın kaşınmıştır' diyen KADIN dolu ortalık. Maddi özgürlüğünüz de varmış kimseye muhtaç değilsiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…