- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi Pink_Women
Ooob maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın saç surumeler falan yabadabaduuuuumerhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
Fred çakmaktaş yemek hazirmi vilmaaaOoob maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın saç surumeler falan yabadabaduuuuu
Niye böyle aşağılar gibi yorum yapıyosunuz?
Bukadar kırıcı olmak zorundamısınız.
Sağlıklı karar veremiyo olabilir ama böylede yorum yapmaya gerek yok bence
bazen gözlerini açılması için kırıcı olmak gerekir kendine ve çoçuğuna yazık etmesin diğe sert tavır iyidir bazen ama dozundaSize katılıyorum. Kararları mantıksız ve sağlıksız olsa da kimse bu kadar küçük düşürücü lafları hak etmez. Özellikle yardım bekliyorsa...
Sizin için de tek tavsiyem bence ayrılmalısınız.
bazen gözlerini açılması için kırıcı olmak gerekir kendine ve çoçuğuna yazık etmesin diğe sert tavır iyidir bazen ama dozunda
Sanırsın bu alaycı yorumları yapanlar mükemmel....Size katılıyorum. Kararları mantıksız ve sağlıksız olsa da kimse bu kadar küçük düşürücü lafları hak etmez. Özellikle yardım bekliyorsa...
Sizin için de tek tavsiyem bence ayrılmalısınız.