• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama baNada Y A R D I M !

meLanqoLiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
4
0
86
30
İstanbul
Ben saçLarımın aralarına pembe boya attırmak istiyorum Pembe boya satılıyomu ? Her kuaför de buLunurmu napmam Lazım ? biLgisi oLan ?mirmirmirmir

ayy bnde attırmak istiyorumm koyu mavi falan cok güzel duruyor:))pembe akıyormu acaba..

mavi ben boyattım daha önce aralara, 2 hafta da aktı ve yeşil sonrada çirkin bir sarıya döndü ama saçının dayınıklığı ile ilgili ve rengi ile sanıırım koyuysa saçın mavi için mutlaka açtırmak gerekiyor, pembe de koyuluğuna bağlı

hımm evet:(((...bu arada dogum günün kutlu olsun:))

aralara atıcaksan hiç ugraşma al pembe çıtçıtlar kullan oh mis ne akar nede bozulur yok hepsini yapcam diosanda inan tümden güzel durmuyor aralarda süper duruyor...
yerinde olsam internetten çok bilindik bi site var gg diye orda gerçek insan saçı çıtçıtlar var hemde fiyatları uygun al saçların ne renk bilmiorum ama aralara atarsan daha güzel durucagına eminim bu benim önerim tabi gerisi sana kalmış...

Ben saçLarımın aralarına pembe boya attırmak istiyorum Pembe boya satılıyomu ? Her kuaför de buLunurmu napmam Lazım ? biLgisi oLan ?mirmirmirmir

5 gün önce ben yaptırdım, bizim burda bi kuaförde :) çokta güzel oldu, o boyaları eminönü haricinde bulamazsın bir yerde, eminönündekilerde salon boyu yani 500 ml falan oluyo sanırım :D

Back