Banada fikir verebilir misiniz?

Sonbahar24

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
545
10
318
İstanbul
$Resim 762.webp
Merhaba zevkli hatunlarr:))

kısmetse taşınmayı düşünüyoruz,bende bir iki değişiklik yapmak istiyorum
şuan bu koltuk takımımı beğenmiyorum ama malesef değiştirme şansım yok
halı ve perdelerimi değiştirerek farklılık katmak istiyorum salonuma
vitrinleride elden çıkarıcam sadece masa,ünite ve koltuklar kalacak,ortadaki pufuda kaldırdım
aslında bu eski foto,tamda düzgün çekmemişim:))şuan biraz kırmızı süs eşyaları kattım
kırmızıda mı yoğunlaşsam başka renk mi kullansam,yastık yüzlerinide değiştirmek istiyorum
ama hiçbişey yok aklımda:(koltuk kenarları çok çok koyu kahve siyah gibi duruyor
hadi bi yardım edin bana neler yapsam?

çektiğin resimden pek bişey anlaşılmasada kafamda bişeyler canlandı koltuklarından sıkıldıysan üstüne uygun fiyatlı koltuk şalları alabilirsin farklı tonlarda objelerinde de bence tek renk üstüne yoğunlaşmadan tercihlerini yap diğer türlü uyum çabası çok ortaya çıkıyo ............

çektiğin resimden pek bişey anlaşılmasada kafamda bişeyler canlandı koltuklarından sıkıldıysan üstüne uygun fiyatlı koltuk şalları alabilirsin farklı tonlarda objelerinde de bence tek renk üstüne yoğunlaşmadan tercihlerini yap diğer türlü uyum çabası çok ortaya çıkıyo ............

şallar yakışmaz gibi geliyo bu koltuklara,işte o farklı renkleri bi bulabilsem
tşk.ederim canım...

koltukların kahve ama renk sankı daha degısık gıbı duruyor.ama sana derımkı ben olsam siklamen rengi pembenın tonlarında bı renkle çok degısık bı ortam yaratabılırsın bu renk çok yakısacaktr bnce. bı dene yada netten bak siklamen rengıne karsılastr görüceksın canım ;)

bence kırmızı ile devam et derim kırmızı fon perdeler kırmızı kırlentler ama böyle koyu kiremit rengi gibi kırmızı.sonra halınıda pastel tonlarda bir şagi alırsın ooo mis...

Back
X