:( Banada Dua Edermisiniz??

belinaycımm rabbim dedene ve ablana şifa versinn:Saruboceq:
ablan kısa zamanda istegıne kavuşur iyi olur inş.

Amiiin inşallah arkadaşlar çok teşekkür ediyorum herbirinize teker teker iyiki varsınız ve iyiki yazdınız inanın evde maske taktım öyle dolaşıyorum evin küçüğüyüm ya şirinlikler yapıyorum sürekli anneciğime, ablama gidiyorum onu rahatlatmak amaçlı mutlu olabileceği kafasının dağılabileceği neler varsa hepsini yapıyorum.. evet içime atıyorum belkide ben en kötüsünü yapıyorum içime atarak fakat biz 2 kardeşiz ve benim birtek can yarım var işte bu yüzden benim herzamankinden çok daha neşeli gözükmem moral kaynağ olmam lazım ablama.. annemse çok endişeli bir okadarda üzüntülü çünkü babannemide babacığımla beraber kendi elleriyle o odadan içeri sokmuşlardı sapasağlim ve vefaat haberini almıştık dedimya sadece bir nebze olsun burda içimi döküp burda rahatlıyorum ben şu sıralar..

Özellikle AYBUR ve B&M sürtüşmelerimize yanlış anlaşılmalarımız rağmen gelip burda derdime ortak olup dua ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ikinizede...

Bazen bazı olaylar insanın gözünü açıyomuş gamze
bunu öğrendim ben
Her şerde bi hayır vardır derler ya aynen öyle
kk da çok şeylere şahit oldum
iyi yada kötü şeyler yaşadım belki ama insanların asıl yüzlerini gördüm,tanıdım.yerimseniben

Çok geçmiş olsun. Allh sağlık, şifa versin. Kötü düşünmenizi gerektirecek bi durum yok dedeniz için, evt yaşlı olabilir ama dr bi problem görmediyse sorun yoktur. Dr iyi olsun yeter. Ablanın da sonuçları iyi çıkar inş ve bebeğini kucağına alır. Allah yardımcınız olsun..

Gamzecim çok geçmiş olsun tekrardan...

Aynı sıkıntıları vaktinde bizde yakınlarımızda yaşadık, Allah'ın izniyle deden de ablanda iyileşeceklerdir. Tıp çok ilerledi, gerçekten bu konuda çok iyi doktorlar var, ben iyi olacaklarına inanıyorum.
Allah şifa versin, bir an önce güzel haberlerini alalım inşallah.

çok geçmiş olsun rabbim ablanıza ve dedenize acil şifalar versin.inşallah ablanız bu günlerini kısa zamanda atlatıp bebeğini kucağına alır

cok gecmis olsun
Allah acil sifalar versin insallah tez zamanda feraha cikartsin
ablanizada tedavilerinden sonra Allah en kisa zamanda anne olmasini nasib etsin hayirlisiyla insallah

Dedeciginede,ablaciginizada cok,cok gecmis olsun,Rabbim acil sifaalr versin insh'Allah...

Birsey sormak istiyorum,ablaniza o teshisi nasil koydular,ne gibi rahatsizliklari vardi, lutfen bilgilendirirseniz sevinirim....

$ifa Ya'Rab $ifa.....

Gamzeciğim Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşacaklar:Saruboceq:
dualarımda olacaksınız Allah kabul etsin:Saruboceq:
seni çok seviyorum arkadaşım

Gamzecim çok geçmiş olsun
ıyi düşünelim iyi olsun değil mi
Allahın izniyle her ikiside sağlıklı eski günlerine kavuşurlar işallah
Dularım ablan ve deden için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…