:( Banada Dua Edermisiniz??

Gamze_Belinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
2.529
1.908
133
İstanbul
Kızlar Kaç Senedir Burda Üyeyim, Kimi zaman Üzüntü Kimi zaman mutluluk'larımı paylaştım ve bazı arkadaşlarla istem dışı yanlış anlaşılmalardan dolayı aramızda sürtüşmeler yaşandı ama çoğuyla şükürler olsunki çözüme ulaşıp uzlaştık.. Evet sanal ortamdayız ve çoğumuz sohbetlerimiz paylaşımlarımız esnasında mimiklerimizi görmediğimiz ve yeterince birbirimizi tanımadığımız için bazen kırıcı olabiliyoruz..
Neyse Arkadaşlar Benim Şu sıralar inanın moralim çok kötü durumda, hernekadar burdaki günlükteki paylaşımlarımda yeteri kadar kendimi ifade edemesemde inanın rahatlamak amaçlı ve saatlikte olsa dakikalıkta olsa girip buraya burdaki ortamda kafamı dağıtıp sorunlardan anlıkta olsa uzaklaşıyorum..
Arkadaşlar Sizlerden ilk kez bukadar samimi bukadar içten birşey isticem, O Güzel O Muhteşem Birleşiminizden Doğan Dualarınızla Yanımda Olmanızı ıstiyorum :sinifsinif:
Benim öz ablama aynı zamanda Burdaki Üyemiz (ecrin_kayra) bi teşhis konuldu ve üst kalp kapakçığı yeteri kadar çalışmıyor ve pompalama yapmıyormuş, 1 aylık ilaç ve iğne tedavisi uygulanıcak eğer bu yöntem tedaviye cevap vermesse kalp kapakçığı değşicek :( ve ablam çocuk istiyor deli gibi ama hamilelik olursa asla normal yolla doğum yapamicak sezeryan olucakmış çünkü ablamda taşikardi ve panik atak söz konusuymuş.. ablam henüz 2,5 yıllık evli ve 30 yaşında :gitme:
ve Annemin babası yani dedeme ise geçen hafta anjiyo yapıldı 3 damarıda % 90 oranında tıkalı ve pazartesi günü stent takılıcak, 83 yaşında ve çok korkuyoruz çünkü babannemde anjiyo sırasında sapasağlam girdiği odadan vefaat ederek çıktı.. annemi biraz olsun rahatlatmak amaçlı anjiyoyu atlattıysa bunuda atlatır anne diyorum ama benim içimide bir korku sardı :sinifsinif:

Hangi yana parçalansam inanın bilmiyorum bir yanda ablam ( kendisini yorması strese girmesi yasak çarpıntısı çok oluyo, diğer yanda ise dedem ve sakinleştirmeye çalıştığım annem :sinifsinif:)
Benim ıçin Yani Canım diğer yarısı Ablam için ve pazartesi Ameliyata Giricek Olan Dedem ıçin Dua edermisiniz Kızlar ınanın Buna Çok ıhtiyacım Var...
Ablamın Bu konuyu Açtığımdan Haberi Yok Çünkü Onun Yanında ona Şirinlikler yapıyorum kafaya takmaması için üzülmemesi için, 2 gündür onda kalıyorum..Deli Gibi Çocuk ıstiyor Ynaıp Tutuşuyor ama tedavi süresince Çocuk Olayı Söz Konusu Olmamalıymış, Lütfen Dua Edin Bizler için ve ablam tedaviye cevap versin o zor ameliyata Girmesin.. Sizlerden ilk defa bukadar içten bukadar samimi bukadar yürekten Dua istiyorum ve bekliyorum..
Hepinizden Allah Razı olsun şimdiden

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun.
Rabbim ablanada dedenede acil şifalar versin. :Saruboceq:
En hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah Allahım.
Sana çok iş düşüyor yıpranıyorsun elbette ama sen ayakta kalmalısın,
hem annen için hem ablan için.
Ablan seni üzgün görürse dahada üzülür.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin.
Tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
:Saruboceq:

Geçmiş olsun...
Umarım deden sağ salim atlatır ameliyatı ve
Ablan da umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda...

rabbim şifa versin dedene ve ablana
en kısa zamanda ablanın hamile haberini paylaşmayı nasip etsin
böyle kötü zamanlarda kini ve küslüğü bir tarafa bırakıp tek yürek olmamız gerekiyo
şu yalan dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez çünkü
heleki sanal ortamda

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
dualarımız sizinle..

inşallah ablan ilaç tedavisini mükemmel bir şekilde atlatır ve en kısa zamanda sorunsuz bir hamilelikle bir bebek katılır aranıza....
Deden de inşallah sapasağlam çıkar ameliyattan ve torununun minik bebeğini doya doya sever yıllarca...
Allah yardımcınız olsun

allah şifa versin geçmiş olsun dualarım sizinle:Saruboceq:

Allah şifa versin ablana ve dedene
dualarım seninle
her nekadar zamnında tartışsakta
karşılıklı olarak birbirimize çok acımasız olup atışsıkta
biz atışmalarımızla hiç alakası olmayan kişilerin diline sakız olsakta
insanlar zamanla değişebiliyo
Dilerim ablan sağlıklı bi anne adayı olur ve sağlıklı bi evlat dünyaya getirir

Allah yardımcıları olsun...dilerim en kısa sürede ikiside iyi olur ve eviniz yeniden şenlenir.sen ayakta dimdik durmalısın,onlara güç vermelisin...

Çok geçmiş olsun canım
Allahım ne dileğin ne isteğin varsa gerçekleştirsin inşallah
Dedeciğin sapasağlam atlatsın ameliyatı,ablacığın da bi an önce sağlığına kavuşsun
Dua edicem sizin için

Allah razı olsun kızlar Ezanlar okunuyo inşallah bu güzel dualarınız ve temennilerinizle canımın diğer yarısıyla dedeciğim inşallah atlatırlar.. Ablam deli gibi bebek istiyor ve 3 haftadır her cuma zuraat babaya gidiyor, doktorun dediklerinden sonrada olsun ben yinede hamile kalmak istiyorum sezeryanda olsa doğurmak istiyorum diyor fakat şu sıralar iğne ve ilaç tedavisi olduğu için heyecan stres yasak olduğu için bebek biraz zor gibi gözüküyor şu 1 aylık dönemi inşallah sorunsuz atlatırız ve bir sonraki tahlilleri tertemiz çıkar :(
Dedeciğim ise oda korkuyor fakat bizlere beli etmiyor, bu takılcak olan stent diğerlerinden farklıymış.. bu stent'in özelliği ömür boyu gidiyormuş diğerleri ise 2 3 yıllık bir stentmiş, dayılarım teyzem ve annem toplanıp karar verdiler ve dışardan stent alıp onu taktırıyorlar yani ömür boyu olan stenti.. az önce yanından geldim rengi solmuş ve ayakları sürekli buz gibi RABBıM ne olur bizi kötü bi şekilde sınama en sevdiklerimle sınama RABBıM tez vakitte sağlık sıhhat huzur neşe getir tekrar evimize sen RABBıM..

2 yıllık evli ve çocuk isteyen ama uzun yıllardır kullandığı antidepresanları bırakmak üzere olan ve şu an bunun sıkıntısını yaşayan biri olarak ablanızı çok ii anlıyorum.dedenize ve ablanız ve tüm şifaya ihtiyacı olan herkese ALLAH aicl şifalar versin şafi isminin hürmetine inş.

Allah razı olsun arkadaşım, inşallah en kısa sürede senide kucağını boş bırakmaz RABBıM ve meleklerinden birinide senin için gönderir..

Back