Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabanada bi öneri verin kızlar (:
ben saçlarımı koleston 8/0 a boyadım doğal saçım turuncuydu benim çok az tuttu hangi saç boyasını önerirsiniz bana yada hangi rengi ? koyu olsun istemiorum 1 hafta oldu boyıyalı tekrar boyasam sorun olurmuki başka bi renge 1rolleyes:
ben saçlarımı koleston 8/0 a boyadım doğal saçım turuncuydu benim çok az tuttu hangi saç boyasını önerirsiniz bana yada hangi rengi ? koyu olsun istemiorum 1 hafta oldu boyıyalı tekrar boyasam sorun olurmuki başka bi renge 1rolleyes:
cnm bnm saçlarım garibim bir haftada 3 işlem geçirdi kaydirigubbakcemile3 ama saçlarımın kalitesi sağlığı gitti bana kalırsa bekle biraz daha :hulya: bakım yap dinlensin saç rengine gelince küllü renkler dene 2 - 3 boyamada oturur bence saç açanlar ve koyu istemeyenler genelde turuncu kapatmak için bu yöntemi kullanıyolarbayanssulusmile
benim saçım yıpranmadı boya tutmadı gibi bişey yani kimse anlamadı bile sinir oldum saçlarım uzun 2 kere boyadım tutmadı 4 kutu gtti saçıma :) biraz beklim o zman küllü renkler derken hangisi mesela
benim saçım yıpranmadı boya tutmadı gibi bişey yani kimse anlamadı bile sinir oldum saçlarım uzun 2 kere boyadım tutmadı 4 kutu gtti saçıma :) biraz beklim o zman küllü renkler derken hangisi mesela
cnm bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası bir çok boya markasının küllü renkler adı altında boya çeşitleri var küllü kumral yada açık küllü kumral gbi bilen yada deneyenlerden ögrenebilirsin daha ii olur snn içinopuyorumnanaktan
baska bir konudaki arkadasin sac rengini begendigini ve oyle bir renk istedigini yazmisin..benim saclarim simdi o renk..koleston 01 ile boyamistim..kendi saclarim acik kumral..
baska bir konudaki arkadasin sac rengini begendigini ve oyle bir renk istedigini yazmisin..benim saclarim simdi o renk..koleston 01 ile boyamistim..kendi saclarim acik kumral..