• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama banada bi öneri verin kızlar (:

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
296
İstanbul
ben saçlarımı koleston 8/0 a boyadım doğal saçım turuncuydu benim çok az tuttu hangi saç boyasını önerirsiniz bana yada hangi rengi ? koyu olsun istemiorum 1 hafta oldu boyıyalı tekrar boyasam sorun olurmuki başka bi renge :((:1rolleyes:

ben saçlarımı koleston 8/0 a boyadım doğal saçım turuncuydu benim çok az tuttu hangi saç boyasını önerirsiniz bana yada hangi rengi ? koyu olsun istemiorum 1 hafta oldu boyıyalı tekrar boyasam sorun olurmuki başka bi renge :((:1rolleyes:

cnm bnm saçlarım garibim bir haftada 3 işlem geçirdi kaydirigubbakcemile3 ama saçlarımın kalitesi sağlığı gitti bana kalırsa bekle biraz daha :hulya: bakım yap dinlensin saç rengine gelince küllü renkler dene 2 - 3 boyamada oturur bence saç açanlar ve koyu istemeyenler genelde turuncu kapatmak için bu yöntemi kullanıyolarbayanssulusmile

benim saçım yıpranmadı boya tutmadı gibi bişey yani kimse anlamadı bile :( sinir oldum saçlarım uzun 2 kere boyadım tutmadı 4 kutu gtti saçıma :) biraz beklim o zman :( küllü renkler derken hangisi mesela :(

benim saçım yıpranmadı boya tutmadı gibi bişey yani kimse anlamadı bile :( sinir oldum saçlarım uzun 2 kere boyadım tutmadı 4 kutu gtti saçıma :) biraz beklim o zman :( küllü renkler derken hangisi mesela :(

cnm bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası bir çok boya markasının küllü renkler adı altında boya çeşitleri var küllü kumral yada açık küllü kumral gbi bilen yada deneyenlerden ögrenebilirsin daha ii olur snn içinopuyorumnanaktan

baska bir konudaki arkadasin sac rengini begendigini ve oyle bir renk istedigini yazmisin..benim saclarim simdi o renk..koleston 01 ile boyamistim..kendi saclarim acik kumral..

proflideki saç rengi benim kendi saçım doğal bunu açık kumrala boyadım ama az bişe koyylaştı bi değşklk olmadı :S

Back