• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama banada bi el atınnn

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
selam kızlar ben bu saç boyama konusunda tecrübesizim yani evde hiç boyamadım şimdiye kadar hep kuaför halletti ama ben boyatıp üzerine röfle attrmayı düşünüyordum bana pahalıya mal olmasın diye temel rengi evde boyayıp röfleyi kuaförde attırıyım dedim bu arada ben buğday tenliym ve koyu kestane saçlarım var neyse uzaatmayım dün palette 8-0 bal köpüğünü uyguladık ama tabikş saçım koyu renk olduğu için tam olarak açılmadı sadece ışıkta hafif kahverengimsi bir kızıllık belli oluyor ben kumral gibi bir eenge dönüp üzerine sarımsı röfle attırmak istiyorum şimsi bunun üzerine daha açık bir renk uygulayarakmı istediğim kumral rengi elde etmeliyim napiyim ben şimdii bide isteediğim bu renk acaba bana gidermi

palettenin açısıyla açabilirsin canım saclarını yani şimdi kalkıp baska bi boya sürsen zemin koyu olduğu için tam olarak gene acılmayacak istediğin gibi

Boyasızsa saçın keşke açık sarı tonlarında boyasaydın en fazla o açardı.

selam kızlar ben bu saç boyama konusunda tecrübesizim yani evde hiç boyamadım şimdiye kadar hep kuaför halletti ama ben boyatıp üzerine röfle attrmayı düşünüyordum bana pahalıya mal olmasın diye temel rengi evde boyayıp röfleyi kuaförde attırıyım dedim bu arada ben buğday tenliym ve koyu kestane saçlarım var neyse uzaatmayım dün palette 8-0 bal köpüğünü uyguladık ama tabikş saçım koyu renk olduğu için tam olarak açılmadı sadece ışıkta hafif kahverengimsi bir kızıllık belli oluyor ben kumral gibi bir eenge dönüp üzerine sarımsı röfle attırmak istiyorum şimsi bunun üzerine daha açık bir renk uygulayarakmı istediğim kumral rengi elde etmeliyim napiyim ben şimdii bide isteediğim bu renk acaba bana gidermi

canım sende bendesin yaaa..bende zemin açık olsun dedim açık karamel aldım palettenin aynı sının tıpkısı bende oldu boyadan sonra saç rengim...canm zemin kumrala boyamak gerekiyomuş.....açıcılarda açmıyo canm doğal saçın olcak açmak için boyalı saça olmuyormuş..kolay gelsinkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Back