Saç Rengi ve Saç Boyama banada bi el atın arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bannu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
2 ay önce saçlarımı koleston kışkırtıcı kahveye boyamıştım şu an saçlarım açık kahve gibi ama ben açık renk istiyorum sarıya doğru nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz açık kumrala boyasam ya da açık küllü kumrala falan olurmu [şarap kızılından açık kumrala başlığı altında shadowgırl adlı arkadaşımızın saçı gibi istiyorum.]özelden msj atamadığım için topik açmak zorunda kaldım lütfen yardım edermsiniz yada direkt açık küllü sarıya boyasam tutarmı herhangi bi yeşerme turunculaşma olmadan nasıl yapabilrm başınız ağrıttım

resitalindi sanırım ultra açıcı sarıları kumralları filan var.onlarla istediğin ölçüde rahatlıkla açabilirsin.turunculuk da yapmaz sanıyorum.küllü tonlar çünkü.zaten saçın kahveymiş.
kendi fotonu görme imkanım olsa daha sağlıklı cevap verebilirim ama esmer olup sarı saç kullanmaya niyetli olanlardan değilsin.makul görünüyor,yakışır sanıyorum :)
sonucu görmek isteriz ayrıca

canım küllü platine boya 15 gün arayla ve iki boya arasındada bol bol yıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…