banada bakarmısınız.....

asiyeasya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
80
0
16
İstanbul
merhaba kk bayanları ben 1 yıllık evliyim.... bendim sıkıntım bebek hiç korunmadım buzamana kadar (( ama bir türlü tutturamadım ... bugun doktora gittim devlet hastanesine çünkü burda yakında özel bir hastane yok eşim ilkte devlete bi baktıralım sonuca göre özele yönleniriz dedi tabiii ben özel diye direttim ama malesef bugun devlet hastanesine gittim doktora derdimizi anlattık 1 yıldır evliyim cocuk istiyoruz falanda filanda işte.... beni ultrasona aldı baktı temiz dedi sorun yok dedi ama hormon testi falan yapmadı bana sende bişey yok diyerek eşime yönlendi sprem sayımı yapılıyormuş sanırım onu yaptırması gerektiğni söledi..... ilaç falanda vermedi genelde burda okuyorum bebek istendiği zaman doktor hemen folik asit gibi ilaçlar veriyormuş bana hiç bişey sölemedi ve ilaçta vermedi.... hanımlar sizden bu şekilde gidenler nasıl oldu doktor ilk ne testi yaptı ilaç falan verdimi ????lü

canım ben ılk gıttıgımde adetın 3.gunu hormon testı ıstedı ayrıca yınede esımdende spermogram ve benden rahım fılmı cok sukurkı bı sorun cıkmadı ama 2 yıldır beklıyoruz...folık asıt bnm doktorumda vermedı nereye kadar versede ıccem kan degerlerıme bakarak tabı folık asıtın dusuk degıl dedı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

aminnn inşallah hepimizin kucagını doldurur rabbim.... bende başından sağdı zannettim çok üzüldüm.... çünkü korkarak gitmiştim korkularımı zorla yenmiştim yani bölede yapınca dedim baından sağdı bizi galiba diye...

mrb cnm benim anannem ebe dayımın eşide 1 yıl korunmadılar fakat çocuk olmadı annnm belin düşümüş dedi bende pek anlamam ama eczanelerde satılan yakı diye birşey var onlarla beline yaptı ve çekti yengem o ay hamile kaldı tabi bunu bilen birine yaptırman gerekiyor yani ebe olması gerekir ve bu işlerden anlaması gerkiyor canım

çok tşk ederim canımm evet biliyorum onu bir tanısım yaptırmıstı bakım ona sorayım ben onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…