Saç Rengi ve Saç Boyama banaa acilll yardımm lütfenn=(((

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
arkdşlar ben saçımı boyatmak istyrum 2 seçeneğim war 1.ya saçımı kendi ana regime (kahwe) boyatcam uzun süre bekletcm boyatmicam 2.aşağıya resimlerini koyacağım saçç renklerinden birini boyatcam :uhm: ben çok fikir değiştiren biri olduğum için sizden yardım istemeye karar werdim noolur yardım edin :enbuyukkk:

SAÇ RENKLERİ =>
[/URL][/IMG]

fikrlerinizi bekliyorummm...:gitme: :1hug::hooray:

Son düzenleme:
bnmkide snn saçının rengine bnziyo vebende boyatmak istiyorum senin gibi kahve ve sarı tonlarında kararszdım sarı yapıcam galibaa ama.. :)

bence en alt soldaki resim sanırım röfle ama sizin saçınızda kızıllıgın üstüne tutarmı bilmem (bende sizin saç renginizi istiyorum hangi boyadır o yardımcı olurmusunuz? )

bence en alt soldaki resim sanırım röfle ama sizin saçınızda kızıllıgın üstüne tutarmı bilmem (bende sizin saç renginizi istiyorum hangi boyadır o yardımcı olurmusunuz? )
benim şu anda kızıl değil saçlarım kumral bu eski halim aslında şimdi sarılı gibi saçlarım=)
bnmkide snn saçının rengine bnziyo vebende boyatmak istiyorum senin gibi kahve ve sarı tonlarında kararszdım sarı yapıcam galibaa ama.. :)

benim bu saç rengim tek renkle olmadı ya..kızıldı orielle açtırdım bal rengi yaptırdım üstüne küllü kumral yaptırdım aktı böyle oldu renk önceki rengim kızıl olduğu için akınca böyle oldu sen sanırım bakır renginde istyrsun?

bence 5. resim tatlımm dene ve gör

5.resimde rengi sordum burda fakat rengin ne olduğu konusnda kimse fikir weremediki akmış boya filan dedndi bende ya o rengi yada solundaki rengi düşünüyorum aslnda:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…