bana yol gösterin arkadaşlar

ne yapacagın konusunda hıc bı fıkrım yok cnm kendın ıcın en guzel kararı kendın verırsın ama benı bıtırdın ((( gecmıs olsunnn

çok üzüldüm çok geçmiş olsun...ama doğal yoldan hamile kalabiyorsun.çok şükür..bncede bekle ve vucudnu dinlendir.ve mutlaka rahmini kontrol ettir.pıhtılaşma sorunun varmı baktır.tüm tesstlerini yaptır bu süreçte.rabbim inşallah sana sağlıklı bi gebelik nasip etsin.

çok sağolun arkadaşlar doktorum neden düştüğü belli olmaz diyor artık ona güvenemiyorum.hamilekalmam büyük bir şanstı tekrar kalabilirmiyim allah bilir çünkü eşimde bende problemliyiz zaman kaybetmekten korkuyorum.tşkl

canım bence neden bebeğini kaybettin bu bir araştır sebebini öğren.bazı testler yapıyorlar yaptır.4 ay bence 2.bir hamilelik için çok erken çünkü senin hamileliğin 5 aylıkken erken doğumla sonlanmış rahminin toparlanması zaman alır.duygularına yenik düşüp acele etme.benden sana arkadaş tavsiyesi banada dr.doğumdan sonra hiç değilse 1 sene bekle dedi ama ben dayanamadım 7ay sonra tekrar denedim düşük oluştu 2 ay sonra tekrar denedim oda düşükle sonlandı.yani ben daha 1 sene olmadan 2 kez daha hamile kaldım.sonuç daha çok üzüntü rahmim toparlanamadan üst üste hamile kalınca düşükle sonlandı.şimdi akıllandım önce düşüklerin nedenini araştırıyorum yaza doğruda tekrar tedaviye başlayacağım kısmet olursa.sende sabret arkadaşım sonra benim gibi daha fazla üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…