• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yol gösterin arkadaşlar

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
316
Trabzon
beni hatırlayan varmı bilmiyorum kısaca anlatayım bir tüp bebek denemesi yaptırdık 5 haftalık ikizlerimi kaybettim 1 yıl önce tekrar denedik ama maalesef tutmadı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım sonra spora başladım, zayıflayıp yeni bir deneme yapmak için ama bir türlü adet olamıyordum polikistik over hastasıyım iğne alıp adet olmaya karar verdim. 3 aydır adet olamıyordum çünki. sonra ablam tahlil yaptırmamı söyledi bende onu kırmamak için aldım.ve çift çizgi kalbimin duracağını sandım. çok beklemiştim ikinci çizgiyi görmek için.11 yıl boyunca her ay. inanamadım tekrar yaptırdım yine aynı çıktı. kan tahlilide yaptırdım ama inanmak zor geliyordu doktora gittim 6 haftalık hamile olduğumu söyledi gülerek. o duyguyu anlatamam sizlere.zor bir hamilelik geçiriyor kanama oluyordum sık sık. 4 aylık oldu sonunda her günü tek tek sayıyordum. pazar akşamıydı bir gün sonra zeka testi yapılacaktı. ogece sancılandım cinsiyetini bile öğrenememiştim daha. gece 1de suyum geldi sonra kanamam başladı hemen hastaneye gittik ve doğum başladı çataldaydım durmadan ağlıyordum ve dua ediyordum birşey olmasın diye. doğdu sessiz sedasız başımı kaldırıp baktığımda sırtı bana dönüktü öylece yatıyordu ölmek için dua ediyordum bende ölmeliyim diyordum. bebeğimi alıp almayacağımı sordular tabiki dedim bir kutuya koyup oğlumu babasına teslim ettiler dedesinin koynuna gömdük yusufumu.4 ay oldu ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebekmi yaptırmalıyım yoksa beklemelimiyim bana yardımcı olun nolur ne yapacağımı bilmiyorum

beni hatırlayan varmı bilmiyorum kısaca anlatayım bir tüp bebek denemesi yaptırdık 5 haftalık ikizlerimi kaybettim 1 yıl önce tekrar denedik ama maalesef tutmadı büyük bir hayal kırıklığı yaşadım sonra spora başladım, zayıflayıp yeni bir deneme yapmak için ama bir türlü adet olamıyordum polikistik over hastasıyım iğne alıp adet olmaya karar verdim. 3 aydır adet olamıyordum çünki. sonra ablam tahlil yaptırmamı söyledi bende onu kırmamak için aldım.ve çift çizgi kalbimin duracağını sandım. çok beklemiştim ikinci çizgiyi görmek için.11 yıl boyunca her ay. inanamadım tekrar yaptırdım yine aynı çıktı. kan tahlilide yaptırdım ama inanmak zor geliyordu doktora gittim 6 haftalık hamile olduğumu söyledi gülerek. o duyguyu anlatamam sizlere.zor bir hamilelik geçiriyor kanama oluyordum sık sık. 4 aylık oldu sonunda her günü tek tek sayıyordum. pazar akşamıydı bir gün sonra zeka testi yapılacaktı. ogece sancılandım cinsiyetini bile öğrenememiştim daha. gece 1de suyum geldi sonra kanamam başladı hemen hastaneye gittik ve doğum başladı çataldaydım durmadan ağlıyordum ve dua ediyordum birşey olmasın diye. doğdu sessiz sedasız başımı kaldırıp baktığımda sırtı bana dönüktü öylece yatıyordu ölmek için dua ediyordum bende ölmeliyim diyordum. bebeğimi alıp almayacağımı sordular tabiki dedim bir kutuya koyup oğlumu babasına teslim ettiler dedesinin koynuna gömdük yusufumu.4 ay oldu ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebekmi yaptırmalıyım yoksa beklemelimiyim bana yardımcı olun nolur ne yapacağımı bilmiyorum

çok geçmiş olsun okuduklarımdan sonra ne diyebilirim bilmiyorum
allahım birdaha yaşatmasın inşallah
ama kararsızsın ve zamana ihtiyacın var bence
acının üzerinden 4 ay geçmiş daha
bir kaç ay daha beklemeni öneririm
vücudunda biraz toparlansın sonra kararını verirsin

canım ne denılebılır kı çok zor bı ımtıhan kaybetmek çok zor...........canım kendını toparla once....onemlı olan bu.....kendıiğinden bı kere kalmışsın çok guzel ama bı daha kalırmısın bılınmez ve zaman da geçıyo ....istersen bırkaç ay dene kendlığinden olursa çok guzel olur canım inş..............ama....olmazsa o zaman dene tedavıyle.......rabbım kolaylık versın bı daha yaşatmasın..........kucağına nasıp ets canım.....sen kendın karar vereceksın....hazır olduğunda bunu sen bılebılırsın.......dua ile

normal yolla birkez daha kalabilirmiyim diye düşünüyorum ama beklemekte istemiyorum yıllar geçip gidiyor bebek kokusunu alamadan ölmekten korkuyorum

canım ne denılebılır kı çok zor bı ımtıhan kaybetmek çok zor...........canım kendını toparla once....onemlı olan bu.....kendıiğinden bı kere kalmışsın çok guzel ama bı daha kalırmısın bılınmez ve zaman da geçıyo ....istersen bırkaç ay dene kendlığinden olursa çok guzel olur canım inş..............ama....olmazsa o zaman dene tedavıyle.......rabbım kolaylık versın bı daha yaşatmasın..........kucağına nasıp ets canım.....sen kendın karar vereceksın....hazır olduğunda bunu sen bılebılırsın.......dua ile[/QUOTçok sağol canım amin inşlh kucağıma alırım

inş canım................kısa zamanda ....inş bekletmez kendıliğinden gelır nazlı bebişin........

canim ne kadar zor olmus senin icin cok uzuldum
basiniz sagolsun ins allahim sana bu mucizeyi bir daha yasatir
ama bence biraz daha bekle 3 4 ay falan vucudun dinlensin olmadi tekrar tedavi olursun canim
allah yardimcin olsun

canim ne kadar zor olmus senin icin cok uzuldum
basiniz sagolsun ins allahim sana bu mucizeyi bir daha yasatir
ama bence biraz daha bekle 3 4 ay falan vucudun dinlensin olmadi tekrar tedavi olursun canim
allah yardimcin olsun

tşkl canım iyi dileklerin için

cnm allahım sabırlar versin.bence biraz daha bekle kendiliğinden belki hamiş kalırsın

canım çok geçmiş olsun.yaşadıkların gerçekten çok zor.bence zaman bırak.kendini toplamaya çalış.çok zor ama iyi şeyler düşün.normal yolla hamile kalabiliyorsun.buda Allahın bir hediyesi.eminim zamanı geldiğinde sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.

canim inan çok üzüldüm.rabbim birdaha yasatmasin.ama umudunu ve inancini asla yitirme.ne kadar olumlu olursan o kadar olumlu sonuclar alirsin.bana kalirsa iyi bir hekim kontrolü altinda yeniden denemelisin.rabbim büyük canim.sende bebisini kucagina alcaksin...

çok geçmiş olsun canım.derdi yaşayan bilir derler bende senin yaşadıklarının aynısı olmasada aynı acıları yaşadım.ikizlerimi dünyaya getirdim ameliyat masasında yanıma getirdiler tek tek,okadar güzel kokuyorlardıkı içime çekerek öptüm kokladım.temizleyip yanına vereceğiz dediler.odama çıktım sonra hemşire geldi doğum esnasında su yutmuşlar 2 gün küvezde kalacaklar dedi.hergün onların özlemiyle süt sağdım,yanlarına indim dokundurmadılar mikrop kapmasın diye birkez bile dokunamadım.2 gün sonra ben alıp eve gitmenin hayalini kurarken bebekleriniz mikrop kaptı küveze aldık dediler.ben eve geldim günleri sayarken ne zaman yanıma gelecekler derken,eşim hastaneye gitti ben bebeklerimi beklerken onunla o bana bebeğimizin birini kaybettik dedi.nasıl olur daha dokunamadım,yatağına 1 kez bile yatıramadım derken kendimi kaybetmişim uyandığımda hastanedeydi.kendimi toparladım daha ben buradan gitmem diğer yavrumda iyileşip benimle gelene kadar dedim.3 gün geçti ama yavrum iyileşicek derken onuda kaybettim.birkez bile öpemedim dokunamadım birtek kokuları kaldı bende hatıra.1 ay evime giremedim sonra evime geldim 1 ayda odama giremedim yatakları,kıyafetleri herşeyleri ordaydı.ama 1 sene 2 ay oldu zaman geçti ama hala hergün ağlarım yavrularıma.Acılar unutulmuyor ama tekrar hayal kurmaya başladım.tekrar hamile kalcağım anne olcağım ben bunları yaşayacakmışım bu benim imtihanım diyorum kendimi teselli ediyorum.

canım sanada allah sabırlar versin seninkide çok zormuş ama sadece bizim başımıza gelmiyor bir çok arkadaşımız var bizim gibi en güzeli birbirimizin yaralarına merhem olmaya çalışmamız. rabbim inşlh tekrar yaşatır bize o duyguyu.sende kendine iyi bak üzülmemeye çalış.elimizden hiç bir şey gelmiyor bende hala kokluyorum giysilerini. inşlh diğer bebeklerimize giydirmek nasip olur

canım sanada allah sabırlar versin seninkide çok zormuş ama sadece bizim başımıza gelmiyor bir çok arkadaşımız var bizim gibi en güzeli birbirimizin yaralarına merhem olmaya çalışmamız. rabbim inşlh tekrar yaşatır bize o duyguyu.sende kendine iyi bak üzülmemeye çalış.elimizden hiç bir şey gelmiyor bende hala kokluyorum giysilerini. inşlh diğer bebeklerimize giydirmek nasip olur

çok teşekkürler canım.inşallah dediğin gibi diğer bebeklerimize giydirmek nasip olur.:Saruboceq:ben inanıyorum tekrar anne olacağımıza ve busefer herşey çok güzel olacak.bu bizim imtihanımızdı ve biz isyan etmedik neden biz demedik rabbim sabrımızın karşılığını verecek inşalllah.:1hug:buarada anneler günün kutlu olsun arkadaşıma.s.

cok gecmıs olsun allah dayanma gucu versın senağlama
normal yolla hamıle kalmısınız zaten bence bıraz zamana bırakmak gerek dıye dusunuyorum :teselli:

sağol canım seninde anneler günün kutlu olsun umarım yanlız geçirdiğimiz son anneler günümüz olur bu

Back