Bana yeşil kart çıkar mı?

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
86
48
26
Merhaba, işten çıkarıldım, daha önceden yeşil kartlıydım o zaman 2 maaş giriyordu çıkmıştı, ama şuan abim 10 bin TL maaş alıyor fakat benim iş sonrası 100 gün sigortam dolmak üzere, o bitince gss ye başvurucam ama prim çıkarsa ödeyemem çünkü işsizim, abim çalışıyor sadece ama asla ödemez, daha aldığım çavdar ekmeği kendi paranla aldın demi evdeki parayı harcama diyor, o primimi falan karşılamaz git iş bul der ama iş arıyorum bulamadım, o zaman ödeyemezsem mağdur olucam, babam abimin üstüne sigortalı yani evlenene kadarda bakmıyor bana devlet, annemin üstünede araba var sizce verirler mi bana

Babanız niye çalışmıyor? Annenizin arabasının kaynağı nedir? Sanırım kendi gelirleri yok. O zaman işe girin. Kardeş üzerinden sağlıktan yararlanılamıyor diye biliyorum. GSS içinse sanki evdeki tüm gelir hesaplanıyor.

GSS de anne baba ve çocuk hesaplanır,mevcutta anlattığıniz bilgiler doğru ise size yeşil kart cikar.Zaten daha önce de tescil yaptirmissiniz...

Abla valla çok sorumsuz benimkiler boşandı zaten 1 yaşından beri ben 23 yaşındayım,görüşmüyorum, iş arıyorum ama bulamıyorum valla

GSS de anne baba ve çocuk hesaplanır,mevcutta anlattığıniz bilgiler doğru ise size yeşil kart cikar.Zaten daha önce de tescil yaptirmissiniz...
Eve giren gelir falan diyorlar, annemle babam ayrı, abim yüksek maaş alıyo 10 bin ama asla ödemez o, telefon faturamı bile çıkardı geçen kendin öde diye ama yok işsizim

Toplam gelirle kişi sayısına bölünüyor. Asgarinin üçte ikisinden (?) az olmalı vs kuralları var. En iyisi gelir testi için ilgili kuruma gitmek. Zaten hee türlü gitmeniz lazım yoksa tavandan borçlanırsınız diye biliyorum.

Annemin üstüne araba var ama annemin maaş falan hiçbişeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…