BANA YENİDEN YAZILAR YAZDIRAN KADIN
Bir kıvılcım düşer önce,
Büyür yavaş, yavaş.
Bir kıvılcım düşmüştü mailime önce.Daha sonra kovaladı mesajlar birbirini.Derken mns sohbetleri.Uzaktan, akrabalık vardı.Tanımasak ta birbirimizi,dostluğumuz mıknatıs gibi çekti bizi.
Bir bakarsın volkan olmuş,
Yanmışsın arkadaş.
Önce havadan,sudan konuşmalar.Arkasından volkan gibi,yürek yangınları.
Dertleştik,yazıştık,seyreyledik sohbetlerde dünyalarımızı.Birbirinden çok ayrı,çok farklı iki hayat.
Vazgeçilmezim olmuştu artık.Çevrimdışıydık ikimizde.Herkese kapalı,kendimize açıktık sadece.Dertlerimizi demledik sohbetlerde,umutlarımızı,hayallerimizi,nefretimiz olmadı asla kimseden.
Dolduramaz boşluğunu,
Ne ana,ne kardaş.
Bir ara sorguladım kendimi.Sen bu kızda ne buluyorsun?Neden bu kadar bağlandın,neden takıldın?diye.Sadece ben mi?Çocuklarım da kıskandı üstelik.Onlarda sorguladı.Anne nedir bu anlayalım?Derken aileye yayıldı.Herkes bana onu sormaya başladı.Bu sorulardan sıkıldım.
Şimdi bu yazıyı yazarken daha iyi anladım ki,o benim gerçek arkadaşım olmuş.
O öylebir yürek ki,o öyle sevdalı ki,yumruk kadar minicik yüreği damlamış umana,uman olmuş,bazen dingin,bazen dalgalı.Gönülden dökülen damlalar yansımış dizelerine.
Uzun zamandır yazmıyordum.Ertelemiştim hayatı.Yıllar oldu kalem tutmadığım,kalem neydi ki?Daktilom da yoktu üstelik emekli olmuştum.
Sen bana yeniden yazılar yazdıran kadın.Sen nazlı kuşum.Sen yürekteki volkan.Sen hasret kefeni.Senden bir duruştu beklediğim.Sen beden ruhta perişanım ,ruh bedenden yılgınım.
Dilerim gönül damlaların kocaman bir pınar olsun.Ömürboyu beraberce gönül gönüle olalım nazlı kuşum.
Ve yürümek ömür boyu berabarce el ele.
Huu komşu ordaysan iki kere tıkla ben geldim.
P.A
Sevgili arkadaşlar sizlerin yorumları benim için çok önemli.
Yazımla ilgli hertürlü yorumları dikkate alarak yeni çalışmalar yapmak istiyorum
Herkese Mutlu günler.
Sevgiyle kalın