Bana yardimci olurmusunuz.

adan0101

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
166
36
28
Ben 30 haftaalik hamileyim cinsiyet kiz .3 gundur kontrol ediyorum bebegin hareketleri yavas ,birde alt karnimda lavabom geldiginde agri oluyo geceleri oda sadece sizce normalmo.

Ben 30 haftaalik hamileyim cinsiyet kiz .3 gundur kontrol ediyorum bebegin hareketleri yavas ,birde alt karnimda lavabom geldiginde agri oluyo geceleri oda sadece sizce normalmo.
Merhaba,doktorunuzla görüştünüz mü? Ben de 31 haftalık hamileyim. Genelde bu haftalarda bebek hareketleri düzene girip belirli aralıklar hissediliyor. Tabi bu bebekten bebeğe de değişen bir durum. Bence doktorunuza danışmanız şuan için yapabileceğiniz en doğru şey,tüm şikayetlerinizi anlatınız. Çünkü idrara çıkacağınız zaman bu haftalarda baskı olması normal ama ağrı olması normal değil. Bana doktorum idrarda ağrı yaşarsam haberdar etmemi söylemişti. İçinizi ferah tutun,kendinizi strese sokmayın

Cok tesekur ederim gecen hafta guttim kontrole hersey normal dedi bu agri icinde ilac verdi idrar sokturucu onu iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…