aysegl27 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2013 154 4 96 İstanbul 22 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #21 damlakose .!.: arkadaşlar nişanda kuaför masraflarını kim karşılar ? Genişletmek için tıkla... cnm her yöreye göre değişiyo sanırım ama erkek tarafı karşılar kuaför masrafı kıyafet de dahil :)
damlakose .!.: arkadaşlar nişanda kuaför masraflarını kim karşılar ? Genişletmek için tıkla... cnm her yöreye göre değişiyo sanırım ama erkek tarafı karşılar kuaför masrafı kıyafet de dahil :)
lunamoon Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2013 3.990 114 0 Samsun 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #22 damat tarafı karşılar canım
pinar55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2010 264 5 66 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #23 bizim burda nişan düğün erkek tarafı öder kuaförü hiç kız tarafından ödendiğini duymadım bizdede nişanlım ödedi zaten bi ben vardım birde nişanlımın kardeşleri tek kız olmanın faydaları diyelim masrafsız gelindim ben
bizim burda nişan düğün erkek tarafı öder kuaförü hiç kız tarafından ödendiğini duymadım bizdede nişanlım ödedi zaten bi ben vardım birde nişanlımın kardeşleri tek kız olmanın faydaları diyelim masrafsız gelindim ben