bana yardımcı olunn ! :S

bsra3449

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
58
0
16
İstanbul
arkadaslar yeni evliyim bende asırı adet düzensizligi var naptıysam düzene girmedi sürekli dogum kontrol hapıda kullanmak istemiyorum bana önerebileceginiz bişey var mı ?

bende dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ama hangi doktora gittiysem hepside dogum kontrol hapı verdi suanda dogum kontrol hapı kullanmıyorum yaklasık 2 yıldırda evliyim ileride cocuk düşündügümüzde adet düzensizliği yüzünden cocugum olmazsa diyede korkmuyo deglim :S bana soğanı soyup suda kaynatıp suyunu içmemi söylediler işe yarar mı sizce

cok ilginç peki böyle kendi kendine düzene girer mi ?
Cünkü 5 ay olmadıgımı bile hatırlıyorum yani

Girer kendi kendine düzene. Benim adetim düzenliyken 1 2 gun artik erken gelmeye basladi ama benim kuzenimin de baya düzensiliogi var ama suan hamile 5 aylik diger kuzenimde bazen 1 ay boyinca oluyor hic durmadan. Bu yuuden bira daha bekle olmadi .aslinda senin kaldigin yer neresi burasi almanya oldugu icin sana doktor tavsiyeleri verebilirim

arkadaslar yeni evliyim bende asırı adet düzensizligi var naptıysam düzene girmedi sürekli dogum kontrol hapıda kullanmak istemiyorum bana önerebileceginiz bişey var mı ?

defne yaprağını kaynatıp çy gibi içmek çok kuvveli bir adet söktürücü.teyzemin kızı adet olamıyordu doktor bu çayı tavsiye etti.üstelik menepozuda geçiktiriyormuş.

canım civan perçemi iç günde iki bardak hem rahimi temizliyor hemde adetini belli bir süreden sonra düzene sokar. çiçek gibi olanlardan bir paket al aktardan bir bardak sıcak suya bir dal yada iki dal koy sen tadı kötü değil.5 dk demlemeye bırak iç sabah akşam. kızken içiyordum evlendim hala içiyorum. internetten de araştırabilirsin

cnm bende yenı ewlıyım benımkıde düzensızdii hemşire bı arkadaşım bişey yapmana gerek yok zamanla düzelir dedı ben zaman bıraktım şuanda gunu gunune oluyorum hiç şasmıyooo zaman herşeyin ilacı dıye boşa dememişler

Bi yandan da öyle düşünüyorum ama ilerdede cocugum olmazsa cok üzülürüm gerci artık birsürü tedavi yöntemleri var ama işte bi süre adet olmayınca oluyorum cok agrım oluyo igneler serumlarla ayakta duruyorum resmen

Kesinlikle civanperçemi diyorum. Ayrıca dogum kontrol hapını neden kullanmıyosun ne güzel rahatlatıyo.

Adetim gecikince günde 3 bardak aç karnına civanperçemi kaynatıp içiyodum. Ertesi güne oluyodum. Bu kadar etkili bir şey. Ayrıca rahmi temziliyomuş kistleri küçültüp hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş.

bendee soğan kürünü söylicektim sana doğum kntrol habı ileridee seni sıkıntıyada sokarr denee derim işee yaradıını çok duydum bendee yaptım iyi geldii zamanlaa düzeee girio adetin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…