Bana yardımcı olun lütfennn!!!!!!

yaxgxmurxsxehri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
32
0
96
51
Ankara
arkadaşlar benim sorunum da eşimin manasız kıskançlıklarıyla ilgili.artık hayatımdan bezdim bütün psikolojim bozuldu.telefonumu ben uyurken karıştırıyor gecenin bir yarısı beni uyandırıp bu kim şu kim.bu mesajında ne demek istedin.ya düşünebiliyormusunuz gecenin bir yarısı o derin uykudan uyandırılıp soru yağmuruna tutuluyorsunuz.bu davranış ayda 1 yada 2 kez tekrarlanıyor.bütün hayatımı acaba kıskanırmı problem çıkarırmı diye yaşamaya başladım.yolda bir tanıdıkla karşılaşsak selam versemmi vermesem mi diye düşünüyorum.aynı şey dün gece gene oldu.bu sefer tartışmak yerine konuşmaya çalıştım.bunu neden yaptığını bana neden güvenmediğini gerçekten merak ettiğimi sakin bir şekilde sordum.ama sanki beni kavga etmeye teşvik eder gibi telefonumu karıştırmasının gayet doğal olduğunu çünkü onun karısı olduğumu gayet sert bir dille sorduktan sonrada gözlerimin içine bakarak noldu hayırdır neden rahatsız oldun diye imalı bir soru yöneltti.tabiki gece gece kıyamet koptu.şimdi biliyorum 2 güne sakinleşek yaptığı şeyin farkına varacak.sonra oturup konuşacağız.özür dileyecek.yardım alması gerektiğini söyleyeceğim.farkındayım diyecek.birlikte gidelim benimde ihtiyacım var diyeceğim tamam araştırayım gidelim ikimizinde ihtiyacı var diyecek.ama hiç bizaman doktora gitmeyecek.nolur yardım edin gerçekten evliliğim bitme noktasına geldi.çünkü artık bende onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum eskisi gibi o konuşurken ona katılamıyorum.akşamları genelde yanında oturmamak için mutfakta iş yapıyorum.çünkü hakikaten bu davranışından sonra ona sinir oluyorum.o ikiş gün sonra herşeyi unutuyor ama ben bir türlü içimden atamıyorum.çünkü biliyorum ki aynı şeyi tekrar yapacak.aslında bu huyu olmasa mükemmel bir koca.onu seviyorum ve bu evliliğin bitmesini istemiyorum.ne olur bana yardımcı olun!!!!!!

durumun hakikaten zormuş ama neden sana bu kadar şüpheyle yaklaşıyor birşeyinimi gördükü durduk yere bu kadar paronayaolması normal değil.

durumun hakikaten zormuş ama neden sana bu kadar şüpheyle yaklaşıyor birşeyinimi gördükü durduk yere bu kadar paronayaolması normal değil.

işten eve evden işe gidip geliyorum.işim bayanlarla alakalı.evim hemen iş yerimin dibinde.kendime ayırabildiğim tek vakit sabah 8 ile 9.30 arası.köpeğimiz var.her sabah onu parka götürüyorum arkadaşlarıyla oynuyor.e orada da bayanlarda var erkeklerde tabiki.toplum içerisinde yaşıyoruz sonuçta.sorar hergün kim vardı bugün parkta.kazayla bi bayan ismi saymazsam yandık artık.bir keresinde sadece parkta iki bey vardı.sordu bende söyledim bana çok çirkin bir yakıştırma yaptı.ya ondan da vazgeçtim.kendiside işe geç gidiyor.sen çıkar ozaman hayvancazı diyorum onuda yapmıyor.halbuki orada konuşulan konular sadece hayvanlarla ilgili.çok güzel bir ortam.zaten başkada sosyal yaşantım yok.işte çocuk ev iş.bide eşimin yaptıkları...

hım o zaman sizden önceki bir ilişkide böyle bir durumla karşılaştıki sizdede aynı şeyi yaşayacam diye korkuyor sıkı tutuyor ama sizi düşenemiyor .bu şüphe size olan sevgisinin önüne geçmiş bir an önce çözülmeli yoksa en ufak bir kıvılcımda işler iyice çığrından cıkabilir.

Canım diyorsun ki mukemmel bir kocam var tek negatif yönü bu.Bu durumda sadece olumsuz bir yönü yüzünden ondan vazgeçmeyi aklından bile geçirme. Sen de eşiine karsı açık olmayı seven dürüst bi insansın bnm anladığım.Yoksa hiç bi erkek olduğunu söylemezsin ve sorun da yaşamazsın.Benim merak ettiğim yeni evli misiniz.Çünkü yeni evliliklerde daha güven kavramı çok oturmamış olabiliyor.BU durumda açık olup onun güveninin kazamaya çalış.Bir de evlilik de bazı şeyler zamanla oturuyor yerine.Hissettiklerini de söyle mutlaka bana güvenmemen beni çok üzüyor ilişkimiz bozuyor de.Ama düşünüyorum da ben de eşimi kıskanırım anlattığın gibi böyle bir durumda yoksa ben de mi çok kıskancım

benimde eşiminde ikinci evliliği.benim kzım yanımızda biz 6 senedir evliyiz.başlardada kskanç bir erkekti.evet ama türk erkeklerinin çoğu kıskanç zaten.ama son 1 senedir bu hale geldi.işler çığırından çıktı.gerçekten harika bir eş.benden önce eve gelse yemek yoksa girer yemek yapar.alışverişe gider.temizlikte bana yardım eder.en önemliside benim çocuğumu kendi çocuğundan ayort etmez.benim kızım liseye gidiyor o da onu çok seviyor.hatta ona baba diyor.eli açıktır.merhametlidir.tek sorun bu.konuşmayıda denedim.zaten olay gerçekleşirken konuşmak mümkün değil.sakinleşincede konuşuyorum bana hak veriyor.ama sanki her ay bu olmak zorundaymış gibi yani nasıl anlatsam bir kriz anı gibi aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyorum.valla iç huzurum tükendi.kıskanmak ve kıskanılmak çok güzel ama dozunda.sen sen ol sakın bu dozu kaçırma.

benim eşimde aynı seninki gibi... çok kıskanç.. telefonumu karıştırır pc mi karıştırır sorar sorar deli eder adamı... ben cevap verip fazla takışmıyorum çünkü kavga ediyoruz ama durumdan çok şikayetçiyim.. benim eşim çok kadın görmüş kadın düşmanı gibiydi eskiden benimle tanıştıktan sonra bayağı düzeldi ama hala bu tip huyları var.. bazen boğmak geliyor içimden, bana kendimi çok kötü hissettiriyor, eşine dua oku.. kıskançlıktan ve fesatlıktan seni takip etmekten kurtulsun diye, 70 kez elemneşrahleke (inşirah) 70 kez fatiha.. suya oku içir... öpüyorum bol şans. ben faydasını gördüm..

tek kötü huyu buysa aldırmamayı ögrenin bence. benimde esim yapıyor aynısını ben gülüp geciyorum hatta bazen dalga geciyorum onunla. daha dün telefonumun sifresini istedi verdim bütün mesajları okuyor kandil mesajı bile atsa baska bi erkek tanıdıgım hemen lafını edıyor ben hic takmıyorum valla facede hic erkek tanıdıgımı bırakmadı kıskanclıgından annemlere bile göndermiyor. ben gene kafama eseni yapıyorum o sacmalamaya devam etsin ben kendimden emin olduktan sonra cokta takmıyorum icim rahat telimede baksın istedigi heryere baksın gercekten haklı olmadıkca hic umrumda degil sacmalıyorlar cunku. ona kızmıyorum tartısmıyorum öyle olsa iş dahada büyüyecek cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…