bana yardımcı olun lütfen :(

okyanusya84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
191
1
16
Bartın
sevgilim kısa bi süre önce hastaneye gitti varikasor amaliyatı oldu şuan askerde ve konturol için hastaneye gitti sperm örnekleri için ona tüp verdiler ve sperm istediler oda lavaboya gidip açık saçık kadın fotoğraflarına bakıp mastürbasyon yapmış üç defa ilk söyledinde dalgaya alıp unutmaya çalıştım ama yapamadım ağrıma gidiyo tartıştım aldatmaktan bi farkı yok bana göre ne yapmalıyım bana bi fikir verin

bu kadar gereksiz bir şeye kafanı takıcağına sevgilinin sağlığını düşün onun için tasalan. ben de ciddi bi durum var sandım.

ciddi ciddi bu şekilde düşündüğüne inanamıyorum :) sence doktora neden bi erkek keyfi olarak sperm örneği versin? ya da erkek arkadaşının hiç kendi kendini tatmin etmediğini düşünebiliyor musun sen?

ya istemese yaptırmazdı zaten ameliyettan sonra düzeldini söyledi o tekrarda ameliyat olabilmek için problem arıyodu kendine hem baan doktor muyne etmiş ya hadi geçtim bunları o çıplak fotoğraflara bakmasına ne demeli

23 :) demek istediğimi anlamadığın için sordum. erkek arkadaşının kadın fotoğraflarına bakmak için kalkıp hastaneye gidip sperm örneği verdiğini düşünmen sence biraz saçma değil mi :)

kendi ağzıyla söyledi ya boşalıp sper örneği verbilmek için (bikaç defa ) açıp nette bakıp bu şekilde örneği verdii söyledi bana

çoğu bekar erkek bunu normal hayatlarında da yapar zaten. az önce de bunu anlatmak istemiştim. en azından senin erkek arkadaşın bunu sağlıkla ilgili bir durum için yaptığını söylemiş sana.

ya tamam sağlık için yaptı ama kendimi kötü hissediyorum aldatılmış gibi ouf sonuçta kafasında kurguladı insan sevdine yapar mı bunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…