Bana yardimci olun kizlar

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kizlar cok kotu kasiklarimda agri var sol tarafta sancim oluyor neden oluyordur sizce hamile miyim mi sizce?

Daha yeni adet olduysaniz daha 3 hafta var isr nasil hamile belirtisi olusabilir? Yumurtluyor olabilirsiniz! Yumurtlama olmadan hamilelik olmaz zaten 3 eylulde olduysaniz daha yeni bitmis adetiniz.

3 gun suruyor benimki zaten. Ama iltihabim var cok sancim oluyor hamilelik varsa ilac kullanmiyim diye

Valla hergun ic diyo bana herhalde olmasin diye bana oyle soyluyor . ama iltihapim cok var bu aralar da

İltihap varsa hamilelikte zor önce tedavi olmalısın

Hamile kalamk istemiyorum zaten adet bitikten sonra korunmasiz oldu ertesi gunde kahverengi leke geldi boyle kasik agrim oluyor sol tarafta genelde iste kaynanamda maydanoz suyu ic diyo bana hep

Hamile kalamk istemiyorum zaten adet bitikten sonra korunmasiz oldu ertesi gunde kahverengi leke geldi boyle kasik agrim oluyor sol tarafta genelde iste kaynanamda maydanoz suyu ic diyo bana hep
istemiyosan korunmalısın çünkü genelde istemeyenler korunmasız birlikteliklerde hamile kalıyo bizim gibi isteyenler de amuda da kalksa olmuyo. iltihap olabilir fitil verir doktora görünmelisin bence

Doktora gidemiyorum koronadan dolayi mersinde asiri drecede var doktor yok urolojiye gitmem gerekiyor . Bi kizim var 5 yasinda ondan simdilik dusunmuyorum bende de hemen kaliyorum hamile olsam da . Allah olmayanlara istiyenlere versin inslalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…