Daha yeni adet olduysaniz daha 3 hafta var isr nasil hamile belirtisi olusabilir? Yumurtluyor olabilirsiniz! Yumurtlama olmadan hamilelik olmaz zaten 3 eylulde olduysaniz daha yeni bitmis adetiniz.
Hamile kalamk istemiyorum zaten adet bitikten sonra korunmasiz oldu ertesi gunde kahverengi leke geldi boyle kasik agrim oluyor sol tarafta genelde iste kaynanamda maydanoz suyu ic diyo bana hep
Hamile kalamk istemiyorum zaten adet bitikten sonra korunmasiz oldu ertesi gunde kahverengi leke geldi boyle kasik agrim oluyor sol tarafta genelde iste kaynanamda maydanoz suyu ic diyo bana hep
istemiyosan korunmalısın çünkü genelde istemeyenler korunmasız birlikteliklerde hamile kalıyo bizim gibi isteyenler de amuda da kalksa olmuyo. iltihap olabilir fitil verir doktora görünmelisin bence
Doktora gidemiyorum koronadan dolayi mersinde asiri drecede var doktor yok urolojiye gitmem gerekiyor . Bi kizim var 5 yasinda ondan simdilik dusunmuyorum bende de hemen kaliyorum hamile olsam da . Allah olmayanlara istiyenlere versin inslalh